NOCA

Anbefalinger

 

NOCAs årsdag er den bedste konference jeg har deltaget i i årevis – både i indhold og form.

Henrik Holt Larsen, CBS
 


  

NOCA-netværket er et af de bedste netværk jeg har deltaget i. Møderne byder på kvalificerede debatter og input, der giver værdi til både mig og Dong Energy.

Pernille Alberg, Dong Energy
 


 

Gennem NOCA har jeg fået et stærkt og relevant netværk i andre store virksomheder i Danmark. Her får jeg inspiration og sparring.

Anne Bisbjerg Lee, Novozymes
 


 

Det, der gør NOCA til det mest relevante netværk for mig er muligheden for at deltage i tema-netværk om det, der optager mig allermest sammen med andre i samme situtation. I NOCA er jeg sikker på at møde andre HR professionelle fra andre store danske virksomheder med globale udfordringer.

Elmer Mortensen, FLSmidth
 


 

Da jeg for år tilbage skiftede karrierespor til HR området valgte jeg at engagere mig i NOCA for at accelerere min HR viden. Og jeg oplevede virkelig at jeg fik værdi for pengene gennem NOCAs arrangementer og netværk. Som formand for foreningen vil jeg gerne give lidt igen til en not-for-profit forening med et fantastisk formål og en stor vision.

Lars Malmberg, Danske Bank
 


 

Forvent faglighed og fortrolighed fra første time.
Til netværksmøder i NOCA-regi bliver et konkret og aktuelt fokus behandlet i gruppen med faglighed og åbenhed som et grundlæggende fundament. Dette ligegyldigt om deltagerne har mødtes mange eller få gange. Og så får jeg altid konkrete ideer og inspiration med hjem.

Tina Østergaard, Post Nord


NOCA´s netværk giver rigtig stor værdi både i mit job, men også til hele Sygehus Lillebælt.

Mette Jacobsen, Sygehus Lillebælt