NOCA

Sekretariatet

Per Geisler Hansen

Administrerende Direktør

Per Geisler Hansen - DirektørPer er NOCAs administrerende direktør. Han har overblikket over foreningen og medlems-virksomhedernes interesser.

Hans baggrund byder på en traditionel ledelseskarriere i den finansielle sektor efterfulgt af 20 år med ledelses- og organisationsudvikling i henholdsvis Center for Ledelse og Mannaz. De sidste 5 år som Client Director hvor han arbejdede globalt med internationale organisationer.

Han er en mand der sætter stor pris på at have et godt netværk, og betragter netværk som ”en vigtig og interessant måde at lære nyt på”. Han tror på at netværk ”skaber dialog og åbner nye perspektiver for egne udfordringer”.

Kontakt Per
pgh@noca.dk
21 24 36 07

Jørgen Andersen

Netværkschef
joergenandersen

Jørgen er den sidst ankomne til NOCA sekretariatet. Jørgen er dog ikke ny NOCA regi, idet han i en  
årrække har siddet i NOCAs bestyrelse, så interessen og passionen for foreningen har været skabt for længe side.

Jørgen kommer senest fra en position i Dako, hvor han siden 2008 har været ansat som HR direktør. Han har tidligere bestridt en række senior HR positioner i danske og internationale virksomheder såvel privat som offentlig.

Han er oprindelig uddannet officer fra Flyvevåbnet og har siden kombineret sin uddannelse med en Master of Management Development fra CBS i 2002. Privat er han gift med Christina og sammen har de 3 voksne børn.

Kontakt Jørgen
ja@noca.dk
25 26 93 24