Aktiviteter: Temamøder

Denne gruppe er NOCAs mest kommunikativt rettede gruppe. Interessen for brugen af sociale medier i forbindelse med HR relaterede aktiviteter var så stor, at der siden har været afholdt en række velbesøgte møder.

I gruppen diskuterer vi alt det der er relevant i forhold til HR, når vi sætter spot på Employer Branding og Sociale Medier. Det kan fx være rekruttering, ambassadørnetværk, effekt måling, intern og ekstern branding og meget mere.

Arbejder du også med SoMe eller Employer Branding? Tilmeld dig denne temagruppe, så du fremadrettet får tilsendt mødeinvitationerne direkte.

Tilmeld dig denne temagruppe / Subscribe to this theme group


Gør dine medarbejdere til ambassadører for din virksomhed – Employee advocacy i Maersk & PostNord

 

 

Indenfor de seneste år har vi set, at Employee Advocacy er blevet ikke bare et trendy buzzword, men noget som flere og flere virksomheder arbejder målrettet med. Udbredelsen af dette kommer i takt med at medarbejderne som privatpersoner har en større og større tilstedeværelse på de sociale medier. Samtidigt bliver grænserne mellem arbejde og privatsfæren stadig mere diffus. Vi er online 24/7 og i konstant flow mellem at dele noget om os selv og følge med i andres posts.

Noca afholdte d.25 september 2018 et netværksmøde, hvor Mærsk og PostNord blandt andet delte deres forskellige tilgange til at arbejde med Employee Advocacy.

 

Det siger vores medlemmer ...

  • Gennem NOCA har jeg fået et stærkt og relevant netværk i andre store virksomheder i Danmark. Her får jeg inspiration og sparring.

    Anne Bisbjerg Lee, Novozymes

  • Da jeg for år tilbage skiftede karrierespor til HR området valgte jeg at engagere mig i NOCA for at accelerere min HR viden. Og jeg oplevede virkelig at jeg fik værdi for pengene gennem NOCAs arrangementer og netværk. Som formand for foreningen vil jeg gerne give lidt igen til en not-for-profit forening med et fantastisk formål og en stor vision.

    Lars Malmberg, Danske Bank

  • NOCA´s netværk giver rigtig stor værdi både i mit job, men også til hele Sygehus Lillebælt

    Mette Jacobsen, Sygehus Lillebælt

NOCA viden

Læs mere

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.

Få opdateringer og nyheder om NOCA's kommende aktiviteter. Tilmeld dig vores nyhedsbrev 'NOCAnyt' i dag!

Jeg giver samtykke til NOCAs brug af de data, jeg leverer, og jeg har læst NOCAs persondatapolitik.