Aktiviteter: Temagrupper

Flere og flere danske organisationer etablerer nye analytiske funktioner i HR, og nogle er allerede kommet over startfeltet. Fælles for de fleste af dem er, at de er i færd med at generere ny viden fra bunden, og at denne analytiske tilgang er for mange ukendt farvand. Målet er at ændre HR-funktionerne til at være meget mere vidensbaseret.

I NOCA har vi fulgt denne nye tendens med spænding og mener, at der ikke er en tid som nutiden til at indlede en ny temagruppe, der kan støtte danske virksomheder med at opnå stærke HR analytics enheder / stærk HR intelligens. Dette kan hjælpe HR med at forudse, hvad der er nødvendigt at for drive en succesfuld virksomhed. 

Tilmeld dig denne temagruppe / Subscribe to this theme group


 

 

 

Det siger vores medlemmer ...

  • Gennem NOCA har jeg fået et stærkt og relevant netværk i andre store virksomheder i Danmark. Her får jeg inspiration og sparring.

    Anne Bisbjerg Lee, Novozymes

  • Da jeg for år tilbage skiftede karrierespor til HR området valgte jeg at engagere mig i NOCA for at accelerere min HR viden. Og jeg oplevede virkelig at jeg fik værdi for pengene gennem NOCAs arrangementer og netværk. Som formand for foreningen vil jeg gerne give lidt igen til en not-for-profit forening med et fantastisk formål og en stor vision.

    Lars Malmberg, Danske Bank

  • NOCA´s netværk giver rigtig stor værdi både i mit job, men også til hele Sygehus Lillebælt

    Mette Jacobsen, Sygehus Lillebælt

NOCA viden

Læs mere

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.

Få opdateringer og nyheder om NOCA's kommende aktiviteter. Tilmeld dig vores nyhedsbrev 'NOCAnyt' i dag!

Jeg giver samtykke til NOCAs brug af de data, jeg leverer, og jeg har læst NOCAs persondatapolitik.