Aktiviteter: Temamøder

Gruppen appellerer til fagprofessionelle, der beskæftiger sig med at udvikle organisationsdesign, samt dem der arbejder med at implementere nye organisationsformer og design i virksomhederne.

Fokusemner for gruppen er bl.a. design af organisationer, kobling mellem organisationsdesign og virksomhedens strategi, tackling af forhold afledt af markedsmæssige forhold og globalisering, implementering med mere.

Tilmeld dig denne temagruppe / Subscribe to this theme group


 

Fremtidens workforce planning, freelancere og forandringsvillige organisationer

 

 

Nutidens krav til at vores organisationer bliver mere fleksible, forandringsvillige og agile matches i høj grad af medarbejdernes behov for meningsfuldt arbejde, der direkte gør en forskel for andre. I den sammenhæng ser vi en vækst af talenter, der ønsker meget fleksible vilkår og arbejder freelance, så de kan arbejde med det, de er bedst til, når opgaven er der. Derfor afholdte Noca d.23. november 2018 en konference, hvori der blev sat fokus på mobilisering og organisering af den agile arbejdsstyrke.

 

Det siger vores medlemmer ...

  • Da jeg for år tilbage skiftede karrierespor til HR området valgte jeg at engagere mig i NOCA for at accelerere min HR viden. Og jeg oplevede virkelig at jeg fik værdi for pengene gennem NOCAs arrangementer og netværk. Som formand for foreningen vil jeg gerne give lidt igen til en not-for-profit forening med et fantastisk formål og en stor vision.

    Lars Malmberg, Danske Bank

  • Forvent faglighed og fortrolighed fra første time. Til netværksmøder i NOCA-regi bliver et konkret og aktuelt fokus behandlet i gruppen med faglighed og åbenhed som et grundlæggende fundament. Dette ligegyldigt om deltagerne har mødtes mange eller få gange. Og så får jeg altid konkrete ideer og inspiration med hjem.

    Tina Østergaard, Post Nord

  • NOCA´s netværk giver rigtig stor værdi både i mit job, men også til hele Sygehus Lillebælt

    Mette Jacobsen, Sygehus Lillebælt

NOCA viden

Læs mere

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.

Få opdateringer og nyheder om NOCA's kommende aktiviteter. Tilmeld dig vores nyhedsbrev 'NOCAnyt' i dag!

Jeg giver samtykke til NOCAs brug af de data, jeg leverer, og jeg har læst NOCAs persondatapolitik.