Aktiviteter: Temamøder

Denne gruppe er for de HR faglige, der arbejder med at udvikle talenter i deres organisationer. Mødeemner omhandler bl.a. definition af talent, talentprogrammer, potentialevurdering, sammenhæng med den overordnede forretningsstrategi, økonomi, specialist- og lederprogrammer, karriereplanlægning med mere. Gruppen er NOCAs største temagruppe.

Tilmeld dig denne temagruppe / Subscribe to this theme group


Hvor og hvordan får vi strategien og forretningens behov ind i talentudviklingen?

 

 

Der er længe arbejdet med at identificere, udvikle, fastholde, og få vores talenter videre i deres næste relevante rolle. De programmer, vi udvikler hertil, har tendens til at blive tunge at håndtere, både når det gælder den administration, prestige og de forventninger, der er involve­­ret. Selve strukturen giver en inerti, der står i vejen for dagligdagens løbende forbedringer alt efter de strategiske og forretningsmæssige retningsskift og omorganiseringer.

Noca afholder d. 10. januar 2019 et netværksmøde hos PFA for at høre om deres arbejde med talentudvikling. PFA tror på en bred talentudvikling frem for en eksklusiv talentpulje. De arbejder med, at tage talentfulde medarbejdere ind på alle niveauer og har særligt fokus på, at få en stærk pipeline fra elever og nyuddannede til erfarne medarbejdere. 

 

Det siger vores medlemmer ...

  • Det, der gør NOCA til det mest relevante netværk for mig er muligheden for at deltage i tema-netværk om det, der optager mig allermest sammen med andre i samme situtation. I NOCA er jeg sikker på at møde andre HR professionelle fra andre store danske virksomheder med globale udfordringer.

    Elmer Mortensen, FLSmidth

  • Da jeg for år tilbage skiftede karrierespor til HR området valgte jeg at engagere mig i NOCA for at accelerere min HR viden. Og jeg oplevede virkelig at jeg fik værdi for pengene gennem NOCAs arrangementer og netværk. Som formand for foreningen vil jeg gerne give lidt igen til en not-for-profit forening med et fantastisk formål og en stor vision.

    Lars Malmberg, Danske Bank

  • NOCA´s netværk giver rigtig stor værdi både i mit job, men også til hele Sygehus Lillebælt

    Mette Jacobsen, Sygehus Lillebælt

NOCA viden

Læs mere

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.

Få opdateringer og nyheder om NOCA's kommende aktiviteter. Tilmeld dig vores nyhedsbrev 'NOCAnyt' i dag!

Jeg giver samtykke til NOCAs brug af de data, jeg leverer, og jeg har læst NOCAs persondatapolitik.