Cranet Konferencen 2013

Torsdag den 5. september blev årets Cranet konference gennemført med overskriften:

Innovativ HRM: Ny virkelighed – Ny HR dagsorden ?
Cranet-logo_OUTLINET2Human Resource Management er ikke forbeholdt HR-afdelingen, men er en ledelsesopgave og dermed hele organisationens ansvar. Temaerne på dette års konference satte derfor fokus på HR som en organisatorisk disciplin, der skulle tilpasse sig den nye virkelighed, som markedsvilkårerne og teknologien stile til virksomheden. Det stiller krav til kontinuerlig innovation gennem sam-skabelse af værktøjer og ydelser med de interne kunder. NOCA var igen i år medarrangør af konferencen og igen i år kunne vi tilbyde vores medlemmer en særlig medlemspris på 1.950 kr. (normalpris 3.450 kr.)

Konferencen tog pulsen på, hvor HR var, og havde som mål at bygge bro mellem forskning og praksis. Vi havde inviteret de allerbedste ressourcepersoner for årets temaer på talerstolen i Ovnhallen på CBS, og på eftermiddagens workshops mødtes praktikere og forskere i dialog med hinanden, og deltagerne diskuterede og perspektiverede nyeste praksis og forskning.

Du kan læse mere om konferencen her

Tilmeld dig til NOCA medlemspris ved at sende os en mail med navn, jobtitel, virksomhed og evt. EAN nr. Husk at vælge én af de fem mulige workshops og tilføj denne information i mailen.
noca@noca.dk

Network of Corporate Academies

Become part of Denmark's leading HR network and create value in your organisation!

Log in

To log in to NOCA.dk, you as NOCA member must use the email address you provided to NOCA as a username along with the password that was provided to you. If you have trouble logging in, please contact the webmaster at: noca@noca.dk
Forgotten password? click here