Coming Activities

Kort og godt om coaching (Online)

14. September 2021
kl. 09.00 - 10.00  CET

Mange HR-professionelle benytter dagligt coaching-teknikker eller overvejer at tage en coach-uddannelse. Men trods det store indpas i vores HR-praksis – så er coaching forbundet med meget uklarhed.

Hvad er coaching egentligt? Hvornår er coaching det rette valg? Og hvordan udvikler du din coachingpraksis?

Coaching - NOCA

Til dette NOCA-arrangement sætter vi fokus på det grundlæggende i coaching. Hvad ved vi, og hvad er det, vi ikke ved?

Reinhard Stelter har netop udgivet bogen ”Kort og godt om coaching”, og vil på dette NOCA-møde hjælpe os med at finde vej i mangfoldigheden af definitioner, forståelser og tilbud, som eksisterer indenfor coachingfeltet.

Sammen med Reinhard vil vi dykke ned i coachingbegrebet med udgangspunkt i følgende:

  • Coaching i teori og praksis
  • Tilgange til coachingpraksis
  • Vurdering og udvikling af coachingpraksis

Ifølge Reinhard handler coaching om meningsskabelse og at se os selv i et større perspektiv for at kunne skabe fundament for en frugtbar dialogproces. Coaching kan dermed ses som en transformativ dialogform med fokus på identitet, selverkendelse og menneskelig og faglig udvikling

Reinhard Stelter - NOCA

Reinhard Stelter, ph.d., professor og forfatter

Reinhard Stelter er ph.d. i psykologi og professor i coachingpsykologi og gæsteprofessor på CBS. Herudover er han leder af Coaching Psychology Unit på Københavns Universitet, hvor han desuden forsker og underviser inden for psykologi, coaching, læring, udvikling og ledelse. Reinhard har udover bogen ”Kort & godt om coaching” udgivet flere bøger om coaching som er oversat til flere sprog.

Læs meget mere om NOCAs tema ‘Learning and Development’ lige her!
Network of Corporate Academies

Become part of Denmark's leading HR network and create value in your organisation!

Log in

To log in to NOCA.dk, you as NOCA member must use the email address you provided to NOCA as a username along with the password that was provided to you. If you have trouble logging in, please contact the webmaster at: noca@noca.dk
Forgotten password? click here