Coming Activities

Dygtige ledere er afgørende

– når ledelse baseres på værdier

D 1. september mødes vi på Sygehus Lillebælt, hvor værdiledelse gør en forskel. Ikke mindst på grund af CEO Dorthe Crüger, som i 2015 blev udnævnt til Årets leder.
Dorthe vil være dagens ene oplægsholder, så der er ingen tvivl om at dagens deltagere vil gå stærkt inspirerede hjem fra dette møde.

Dorthe Crüger har en drøm at Sygehus Lillebælt skal være Patienternes Sygehus, og det kan kun lade sig gøre ved, at dem der ved mest om opgaverne fortæller, hvad der skal til, for at de sammen lykkes med opgaven. ”Du er nødt til at interessere dig oprigtigt for de mennesker, du er leder for”.
Sygehus Lillebælt med 5000 ansatte er gennemsyret af værdier og store ambitioner. Først og fremmest i mødet med den enkelte patient, men både nationalt og internationalt vil de gerne gå forrest.
På dagen vil vi høre fra både de ansatte på sygehuset omkring værdiledelse, samt patienter der er ”kunder i butikken”.

Indlægsholdere:
På dagen vil vi møde Sygehus Lillebælts CEO og Årets Leder 2015 Dorthe Crüger, lægelig direktør og tidligere formand for Lægeforeningen Mads Koch Hansen, HR Chef Bente Høyer og 2 patienter der er medlem af sygehusets Patient- og pårørenderåd, der er rådgivende for Direktion.

Deltag på dette møde, hvis du vil opleve en stærkt inspirerende organisation, hvor værdierne skal efterleves af alle ansatte – nye som ”gamle”. Sygehus Lillebælt rekrutterer, ansætter og leder ud fra værdierne, men hvad gør man med de allerede-ansatte som ikke lever op til værdierne i en videnstung organisation. Hvilke dilemmaer er der i en værdibaseret organisation? Hvordan går man i samme retning uden nødvendigvis at gå i takt hele tiden?
På dagen skal vi også høre om HR´s rolle i en organisation, hvor sygehusets topledelser har og giver et stort ledelsesrum.

Sygehus Lillebælt glæder sig til at være vært ved dette møde d. 1. september

Hvornår og Hvor?
1. september 2016
Kl. 10.00 – 14.00

Sygehus Lillebælt
Kabbeltoft 25 
7100 Vejle

Bygning: Overhuset, bygning K 1.
Parkering i P-hus

 

Klik her for lære mere om ‘Learning and development‘.
Network of Corporate Academies

Become part of Denmark's leading HR network and create value in your organisation!

Log in

To log in to NOCA.dk, you as NOCA member must use the email address you provided to NOCA as a username along with the password that was provided to you. If you have trouble logging in, please contact the webmaster at: noca@noca.dk
Forgotten password? click here