Kommende Aktiviteter

AFLYST! Ny Performance Management – Aarhus

 

Vi beklager at måtte meddele dig, at arrangementet d. 2. april ”Ny Performance Management” er aflyst grundet udvikling af COVID-19 i Danmark. 

De seneste udmeldinger fra myndighederne har gjort, at vi i NOCA har valgt at følge et forsigtighedsprincip. Vi arbejder nu på en ny aktivitetskalender, hvor fysiske møder flyttes til senere på året og online møder prioriteres.

Vi vil gerne understrege, at vores intention er at afholde arrangementet ”Ny Performance Management” senere på året. Mere information omkring ny dato følger snarest.

 

Hvad er ”best practice” indenfor Performance Management?

Det er et spørgsmål, der er blevet sværere at svare på indenfor de seneste år. Den gamle MUS med årlige performance reviews er mange steder efterhånden historie, og flere og flere organisationer er i stedet begyndt at indføre løbende feedback og jævnlige pulsmålinger.

Bevæggrundene for ændring af Performance Management processen er til at få øje på.

Foruden en generel tendens til digitalisering af HR-processer og nye agile forretningsmodeller spiller et stadigt stigende fokus på medarbejderudvikling og Employee Experience, samt ikke mindst nye fleksible arbejdsformer, alle ind. De mange forskellige motiver for ændring af Performance Management gør ikke arbejdet med forbedring af processen nemmere – tværtimod.

Hvordan navigerer vi indenfor Ny Performance Management, når både problem og løsning ikke er helt klart? Hvordan bevæger vi os fra et fokus på ”best practice” til et fokus på ”best fit”?

Ved NOCAs arrangement ”Ny Performance Management” åbner vi op for nogle af de centrale spørgsmål indenfor Performance Management lige nu:

  • Hvorfor er der et stigende behov for at ændre Performance Management processen?
  • Hvordan kan vi forstå og bruge ”best practice” i design af performance management processer?
  • Hvilke konsekvenser skal vi være opmærksomme på, når vi ændrer fundamentalt ved en organisatorisk kerneproces som Performance Management?

 

Allan Hansen - NOCAAllan Hansen, Professor fra Institut for Produktion og Erhversøkonomi på CBS

Allan har, som forsker og professor på Copenhagen Business School, beskæftiget sig med Performance Management området i 20 år. Han er b.la. medforfatter på artiklen fra 2018 ”Debatten om den nye performance management” og vil på dette NOCA-arrangement sætte fokus på designproblemer og designløsninger indenfor Performance Management.

Ørsted - NOCATerese Korsgaard Christensen, Lead HR Consultant, Ørsted

Performance Management processen er en afgørende del af Ørsteds overordnede strategiske processer. Som ansvarlig for Ørsteds Performance Management proces vil Terese på NOCAs arrangement fortælle om nogle af de overvejelser, der ligger bag det at ændre på en fundamental organisatorisk kerneproces som Performance Management.

Nets - NOCALars Novrup, Head of HR Development and Talent Attraction, Nets

I 2018 afholdte NOCA et netværksmøde med Nets, hvor de fortalte om omstruktureringen af deres Performance Management. Lars Novrup vil på dette netværksmøde give et indblik i, hvordan det er gået efterfølgende. Mere specifikt vil han fortælle om, hvordan Nets har erstattet de årlige performance-samtaler med ’Check-Ins’. Han vil guide os igennem resultaterne, de har haft med denne nye performance management tilgang og herunder også give et indblik i udfordringerne med design og implementering.

OBS: Dette arrangement afholdes også i København den 20. marts!

Ønsker du af afmelde dig arrangementet, skal dette senest gøres et døgn før.

Der er et No-show fee på 500 kr. ekskl. moms.

Klik her for at læse mere om NOCAs tema ‘Organisational Development and Design‘!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.

Få opdateringer og nyheder om NOCA's kommende aktiviteter. Tilmeld dig vores nyhedsbrev 'NOCAnyt' i dag!

Jeg giver samtykke til NOCAs brug af de data, jeg leverer, og jeg har læst NOCAs persondatapolitik.