Kommende Aktiviteter

COVID-19 i et HR perspektiv – Dag 2 (Online)

21. januar 2021
kl. 09.00 - 12.00  

Praktikernes perspektiv på COVID-19

Vil du med, når vi sætter fokus på, hvordan man som HR-professionel kan arbejde med denne nye hverdag? 

På dette online netværksmøde har vi en talerrække, som du ikke bør gå glip af! Du vil møde HR-direktørerne fra Chr. Hansen, Carlsberg, TDC og Region Nordjylland, som vil sætte fokus på, hvordan HR på bedst mulig vis kan støtte op om organisationen og medarbejderne i en tid med mere distanceledelse, mere forandringsparathed, mere fleksibilitet og ikke mindst mere usikkerhed! De 4 CHRO’s vil komme med deres refleksioner omkring, hvordan vi kan sikre engagement, motivation og drive i 2021. De vil fortælle om, hvad pandemien har lært dem i forhold til deres egen HR praksis, hvad de har måtte ændre, hvilke nye muligheder og udfordringer det har medført, samt de nye opgaver, der har vist sig som resultat af pandemien. 

COVID-19 trækker tænder ud for os alle. Vi står midt i endnu en nedlukning, og det begynder at blive sværere og sværere at bibeholde gnisten og motivationen for at knokle igennem arbejdsmæssigt (og på mange andre områder). Derfor vil disse fire HR-direktører komme og dele deres erfaringer med at skabe motivation, engagement og drive. 

Ingen har de gyldne svar, men hvis vi bruger hinanden i disse tider, kan vi måske finde inspiration andre steder fra.

afstand covid - NOCA

Chr Hansen – Hvad har vi lært af COVID-19?

Til mødet får vi besøg af Alice Larsen, HR-direktør i Chr. Hansen, som vil føre os igennem deres arbejde og erfaringer siden pandemien først tog fart. Bl.a. har Chr. Hansen afholdt en stor intern workshop, hvor ledere på tværs har kunne diskutere, hvilke tiltag der har fungeret, hvad de har lært, og hvad der med fordel kan arbejdes videre med.

TDC – Ændring af arbejdsgange som konsekvens af COVID-19

Herudover får vi også besøg af TDC og senior Vice President for HR Development, Gry Egstrup. Gry vil føre os igennem, hvordan TDC, som resultat af corona-krisen, har ændret og udviklet den måde, de arbejder på. Her vil hun også fokusere på, hvilke udfordringer de har mødt, og hvordan de hele tiden regulerer og tilføjer nye initiativer for at opretholde motivationen hos medarbejderne.

Carlsberg – Udfordringer og muligheder under COVID-19

Du vil også møde Mads Junget Madsen, HR-direktør hos Carlsberg, som vil fortælle om, hvordan Carlsberg har håndteret COVID-19 krisen, og hvilke udfordringer og muligheder, de har mødt hen af vejen. Helt konkret vil Mads fortælle mere omkring deres initiativer på leder-området. Hvad har de gjort for at motivere, engagere og helt generelt hjælpe deres medarbejdere med de store udfordringer, de har mødt under COVID-19?

Region Nordjylland – Erfaringer fra en region

Region Nordjylland har, som en del af sygehusvæsenet, haft et stort behov for at styrke HR som resultat af den globale pandemi. De har bl.a. skulle rekruttere hundredvis af nye folk til testcentre i hele Nordjylland. Her vil Direktør for mennesker og organisation, Mariane Therkelsen, komme og fortælle om deres erfaringer under COVID-19. For hvad har været svært for en offentlig organisation, som hele tiden skal sørge for, at vi alle kommer gennem COVID-19? Dette og mere vil du høre om i Marianes indlæg.

Alice Larsen, Corporate Vice President of Human Resources, Chr. Hansen.Alice Larsen, Corporate Vice President of Human Resources, Chr. Hansen.

Siden 2016 har Alice Larsen været chef for Global Human Resources i Chr. Hansen. På dette møde vil Alice give et CHRO-perspektiv på, hvordan HR kan støtte virksomheden i den tvetydighed og usikkerhed, der ses i organisationen, når man planlægger en “New Normal”; hvad er de umiddelbare og langsigtede bekymringer og handlinger, der skal foretages? Alice vil også dele indsigt fra et praktisk HR-perspektiv og bl.a. fortælle om et nyt globalt connectivity-projekt, som Chr. Hansen er i færd i med at rulle ud.

Gry Egstrup

Gry Egstrup, Senior Vice President, HR Development, TDC

Gry er Senior Vice President, HR Development hos TDC. Gry har 15 års erfaring med HR-udvikling og strategi. Gry har tidligere blandt andet været hos PFA, Mærsk Line og Ørsted.

Mads Junget Madsen - NOCA

Mads Junget Madsen, Vice President Human Resources, Carlsberg Denmark & Western Europe Region at Carlsberg Group

Mads har været ansat i Carlsberg Gruppen siden 2013, hvor han har haft forskellige stillinger, f.eks. som HR Direktør for Carlsberg Group HQ. 
Den 1. marts 2017 blev Mads Junget Madsen HR direktør i Carlsberg Danmark og har senere også fået rollen som HR direktør for Danmark og Vesteuropa.

Mariane Therkelsen - NOCA

Mariane Therkelsen, Direktør for Mennesker og Organisation, Region Nordjylland

Mariane har i en årrække arbejdet med ledelse og som leder i den offentlige sektor. Tidligere som erfaren proceskonsulent med systemisk tilgang til lederudvikling, gruppeprocesser, forandringsledelse, organisationsudvikling, coaching m.m. Mariane har været Direktør i Region Nordjylland i 4 år.

Læs meget mere om NOCAs tema ‘Learning and Development’ lige her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.