Kommende Aktiviteter

Strategisk Ledelsesevaluering

24. oktober 2024
kl. 09.00 - 10.30  CET

Ledelsesevaluering – fordi det betaler sig!

Hvordan kan ledelsesevaluering transformere din organisation? I en tid med konstant forandring er tilpasning af evalueringerne og udvikling af god ledelse afgørende. Dette webinar viser, hvordan en strategisk tilgang til ledelsesevaluering kan forbedre resultaterne og forhindre karrieremæssige afsporinger, hvilket gør ledelsesevaluering til en investering, der betaler sig.

Deltag i dette webinar, hvor vi dykker ned i bogen ‘Ledelsesevaluering’, som er den første danske grundbog på området. Forfatteren Stephanie Bäckström vil give indsigt i den nyeste forskning og viden samt tips og redskaber til effektiv ledelsesevaluering.

Du får indblik i:

  • Hvordan du kan se inden en leder siger op, stopper med at udvikle sig, eller bliver fyret.
  • Hvordan mandlige og kvindelige ledere opfattes forskelligt på trods af samme adfærd, og hvordan du kan være opmærksom på kønsbias i ledelsesevalueringen.
  • Hvordan den positive effekt af en ledelsesevaluering afhænger af, hvordan og hvor godt der følges op efter dataindsamlingen.
  • Hvordan kravene til ledere ændrer sig over tid i takt med nye tendenser i omverdenen og virksomhedens kontekst.
  • Hvordan selvindsigt og relationelle færdigheder er grundlaget for øvrige ledelseskompetencer og udvikling. 

Kort sagt får du i dette webinar indsigt i nogle af de centrale punkter, som skaber succes i en kommende ledelsesevaluering – og derved også senere ledelsesudvikling.

 
Webinaret henvender sig til både erfarne og nye:
  • Ledere, der ønsker at forbedre deres ledelsesevner.
  • HR-afdelinger, der søger effektive værktøjer til ledelsesudvikling.
  • Konsulenter, der vil tilbyde deres klienter den nyeste viden og praksis.
  • Direktionen, der ønsker at styrke organisationens overordnede ledelsesstrategi.

Deltag i dette webinar, hvor vi dykker ned i bogen 'Ledelsesevaluering', som er den første danske grundbog på området. Forfatteren Stephanie Bäckström vil give indsigt i den nyeste forskning og viden samt tips og redskaber til effektiv ledelsesevaluering.Stephanie Bächström, Psykolog og Director

Stephanie er psykolog og Director for Ennovas Leadership & Team Development-afdeling, der udvikler ledere og HR på baggrund af data. Hun har +10 års erfaring fra både Danmark og international, og er blandt landets førende eksperter inden for evaluering af ledelse.

Bliv en del af en inspirerende session, der kan transformere din tilgang til ledelse.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.