Kommende Aktiviteter

30. april 2025
kl. 09.00 - 10.00  

Deltag i arrangementet

Tilmeld dig her

Tilmeld dig nu!

Konfliktens DNA

Konflikter er ikke noget, vi skal undgå – de er et livsvilkår!

Vi kender alle sammen de situationer på arbejdspladsen, hvor små uoverensstemmelser vokser sig større og skaber spændinger i hverdagen. Nogle konflikter går hurtigt i sig selv, mens andre kan påvirke samarbejdet og arbejdsmiljøet over længere tid.

Men når vi lærer at håndtere dem rigtigt, kan de skabe forandring, styrke samarbejdet og bidrage til bedre beslutninger.

Vi må acceptere at konflikter er en uundgåelig del af vores hverdag – både i arbejdslivet og privat. Men hvordan kan vi navigere i dem på en måde, der skaber værdi og udvikling fremfor frustration og stagnation? Dette webinar giver dig indsigt i konfliktens ‘DNA’ og de psykologiske mekanismer, der træder i kraft, når mennesker står i pressede situationer. Du får indblik i hvordan man kan håndtere konflikter konstruktivt, styrke kommunikationen og skabe en mere tillidsfuld og produktiv kultur.

På webinaret vil vi dykke ned i:

  • Konfliktens naturlove – Hvad driver konflikter, og hvordan påvirker de os?

  • Psykologiske mekanismer – Menneskets reaktioner under pres, og strategier til følelsesregulering.

  • Organisatoriske fordele – Hvordan kan konflikter bidrage til udvikling, tillid og stærkere samarbejde?

Alt for ofte opstår misforståelser, uklare ansvarsfordelinger eller modstand mod forandringer, der skaber frustration og spændinger. Men ved at forstå de psykologiske mekanismer bag konflikter og bruge konstruktive kommunikationsværktøjer, kan vi omdanne dem fra forhindringer til muligheder. Konflikter er ikke noget, vi skal frygte – de er en mulighed for at skabe reel forandring og styrke samarbejdet, når vi møder dem med indsigt, forståelse og de rette redskaber. Vi glæder os til at byde dig velkommen til et inspirerende og lærerigt webinar!

Rasmus Grosell, Konsulent i konfliktmægling og forhandling, Ekstern lektor og Musiker

Rasmus Grosell er konfliktmægler, konsulent og underviser. Han har en baggrund i filosofi, psykologi og arbejder med facilitering af workshops og kurser inden for konfliktforståelse, mægling, forhandling, kommunikation, psykisk arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel. Derudover vejleder han ledere i konflikthåndtering og organisatorisk kommunikation.
Med stor erfaring inden for konfliktmægling har Rasmus arbejdet med alt fra civil konfliktmægling, arbejdskonflikter, samt genoprettende sager mellem gerningspersoner og forurettede i Rigspolitiets Konfliktråd. Han er desuden tilknyttet Københavns Universitet som underviser på Masteruddannelsen i Konfliktmægling og er aktiv i styregruppen for ‘Styrket Borgerkontakt’.
Ud over sit virke som konfliktmægler er Rasmus professionel musiker. Den æstetiske og legende dimension præger hans metodiske tilgange.

Tilmeld dig nu for at lære mere om den konfliktens DNA.

Er du interesseret i at læse mere om læring og udvikling? Så læs mere under NOCA temaet Learning & Development? Og læs mere om andre NOCA temaer her!