Psykologisk tryghed driver DEI, 15. December, 2022

Download slides fra Ørsted

Download slides fra Tina og Jesper

Download 2. slides fra Tina og Jesper

Psychological safety

 

Workshop om psykologisk tryghed & DEI

Vidste du, at teams med høj diversitet performer generelt dårligere end almindelige teams, medmindre der er en høj grad af psykologisk tryghed i teamet? Er der derimod både høj diversitet og en høj grad af psykologisk tryghed i dit team, outperformer det alle andre teams. Særligt på områderne; innovation og komplekse beslutninger.

Med andre ord er psykologisk tryghed en forudsætning for at bruge diversitet til at øge organisationens performance og innovation.

Psykologisk tryghed - NOCA

På denne workshop arbejdede vi med, hvordan vi som HR-professionelle kan skabe et sikkert rum, der gør det muligt for teamet at drage fordele af forskelligheden og skabe fundamentet for inklusion. Vi vil blandt undersøge:

  1. Hvad er psykologisk tryghed?
  2. Hvordan spiller psykologisk tryghed sammen med diversitet og inklusion?
  3. Hvad er de gode tricks, du kan bruge i teams og “én til én” i din praksis?

Workshoppen blev afholdt sammen med organisationspsykolog Jesper Toft og rådgiver Tina Ilsted.

Læs mere om NOCA-temaerne Employee Experience eller DEI!

 

Jesper Toft - NOCAJesper Toft

Organisationspsykolog og rådgiver. Jesper har arbejdet med strategi, ledelses- og organisationsudvikling i over 20 år, fx for virksomheder som ISS, Arla og Novo Nordisk. Han har været ansvarlig for ledelsesudvikling i TDC, partner og direktør i Workz A/S og chefrådgiver hos Center for Ledelse. I sin nuværende rolle som selvstændig er fokus på at hjælpe virksomheder med at håndtere kompleksiteten og øge handlekraften. Det gøres ved at arbejde samtidig og sammenhængende med strategi, ledelses- og organisationsudvikling.

Tina Ilsted - NOCA

Tina Ilsted 

Founder af withINTENT. Tina har i mere end 10 år talt om “Myself inc” – Powerful interaktioner uden energi-dræbende intern politik. Hendes ønske er at være den humble spare, rådgiver og provokatør, der skaber refleksion hos topledelsen, mellemlederen og alle andre organisatoriske-influensers for at ændre narrativet fra” the right thing to do” til “the only way to go” omkring Inclusion, belonging og psykologisk tryghed. Tina har en bred vifte af erfaringer fra mere end 25 år indenfor Human Ressources på både praktisk, taktisk og strategisk plan og på alle niveauer af både danske og internationale organisationer.

Janni Edstoft Kristensen

Diversity & Inclusion Lead for Continental Europe hos Ørsted og har besat denne stilling i 6 måneder. Janni har en kandidat fra Aahus universitet i Information Studies og har blandet andet tidligere arbejdet hos Deloitte, som konsulent og manager i Organizational Development og hos KMD, som Team af Organizational Development og HR Business Partner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.