Coming Activities

TALENT: Tiltrækning, Frisættelse, Udvikling & Ledelse

27. September 2023
kl. 13.00 - 16.00  CET

Vi er så glade for at kunne invitere dig til et eftermiddagsevent arrangeret i samarbejde mellem IDA og NOCA. Dette inspirerende læringsevent er skabt for at udforske begrebet talent og interessante tilgange til talentudvikling af ledere, specialister, projektledere – og dem, der er det hele og mere til.

Vi har sammensat et program fyldt med indsigtsfulde indslag og diskussioner, der vil udfordre dine tanker og invitere dig til fordybelse i nogle af de nyeste tanker, forskning og strategier inden for talentledelse. Her er en lille forsmag på, hvad du kan forvente:

Talent i Microsoft med Karin Nicholson Kristensen, Microsoft’s Talent & Development Director, Western Europe HQ

Oplev Karin Nicholson Kristensen, Talent & Development leder hos Microsoft, når hun giver et indblik i Microsofts arbejde med talentudvikling. Du vil have mulighed for at stille spørgsmål og udforske, hvordan du kan anvende disse principper i din egen virksomhed.

Et panel omkring spørgsmålet “Hvad er talent?” med Marie Skov fra VELUX, talentforsker Billy Adamsen, og IDA medlem Marie-Louise Wolfsberg Schmidt

Bliv del af en spændende debat om talent som et begreb under udvikling. Vores panel bestående af Marie Skov som er Lead Talent Development hos VELUX, Billy Adamsen som er talentforsker, og Marie-Louise Wolfsberg Schmidt, talentet selv og IDA medlem. Deltag i samtalen, del dine tanker og lad dig inspirere af deres indsigt og erfaringer.

Talent i Ørsted incl. Q&A med Cristina Fors Holmark, Ørsted’s Head of Learning

Hør hvordan Ørsted har arbejdet på at øge medarbejdermobilitet og samtidig imødekommet medarbejdernes ønsker om endnu bedre muligheder for karriereudvikling med fokus på transparens, roller og ansvar. Cristina deler sit indblik i Ørsteds perspektiver og dykker ned i nogle af relationerne mellem læring, udvikling, frisættelse og ledelse. Du vil også her have mulighed for at stille spørgsmål og udforske, hvordan du kan anvende disse principper i din egen virksomhed.

Vi opfordrer dig til at deltage aktivt i diskussionerne og reflektere med andre professionelle fra NOCAs og IDAs vidtrækkende foreningsnetværk. Læringseventet er en unik mulighed for at udvide dit netværk og lære af andre, der deler din passion for mennesker.

Dato: 27. september 2023

Tidspunkt: 13:00 – 16:00

Sted: IDA Conference, Kalvebod Brygge 31, København

 

Tilmeld dig gratis her, hvis du er IDA medlem og ikke NOCA medlem: https://ida.dk/arrangementer-og-kurser

Vi ser frem til at byde dig velkommen til et læringsevent, hvor vi sammen vil udforske talent og udvikle nye perspektiver sammen.

For at sikre din plads, beder vi om at du tilmelder dig.

Karin Nicholson Kristensen, Microsoft’s Talent & Development Director

Karin sidder i fronten med Microsofts indsatser på talentområdet, og hun har derfor unik erfaring med at skabe interne karriereveje. Karin er en fremtrædende skikkelse inden for talentudvikling og karrierestrategi. Hun er en dygtig og erfaren HR-leder med succesfulde erfaringer fra it-industrien. Igennem sine 21 år hos Microsoft har hun arbejdet med alt fra talentledelse, ledelsesudvikling og forandringsledelse til organisationskultur og organisationsudvikling.

Cristina Fors Holmark, Head of Learning for Ørsted

Cristina er ansvarlig for global læring og karriereudvikling – kaldet Career Pathways – i Ørsted. Derudover har Cristina ansvar for mentoring, coaching, onboarding og metodik i ledelsesudvikling. Hun har tidligere udviklet og designet et nyt talentprogram for specialister i Ørsted og har udviklet og kørt talentprogrammer på forskellige niveauer. Cristina er strategisk og operationel HR leder med mere end 20 års erfaring indenfor produktions- og energiindustrien.

Marie Skov, Lead Talent Development for VELUX

Marie er strategisk HR konsulent med omfattende international erfaring inden for udvikling og implementering af centrale HR-initiativer inden for organisationsudvikling, performance management, talentudvikling, lederudvikling og forandringsledelse. Hun har arbejdet med VELUX i snart 5 år, og tidligere for NNE, Vestas og Danske Bank.

 

Billy Adamsen, talentforsker og forfatter

Billy er talentforsker og forfatter til den kommende bog “Work Identity: A Neurophilosophical Perspective,” er lektor og leder af Talent Lab på Zealand Academy of Technology & Business, Danmark. Han har skrevet bøger om ledelse, talent management, arbejdsidentitet og arbejdsrelateret stress. Ud over sin akademiske erfaring har han arbejdet som certificeret stress- og arbejdsidentitetscoach og som leder og direktør i nationale og internationale virksomheder.

 

Marie-Louise Wolfsberg Schmidt, Projektleder, Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, (civilingeniør, DTU)

Marie-Louise er medlem af IDA Lederforums bestyrelse; har deltaget i IDAs Future STEM Leaders.  

Læs mere om NOCA temaet Talent Management her!
Network of Corporate Academies

Become part of Denmark's leading HR network and create value in your organisation!

Log in

To log in to NOCA.dk, you as NOCA member must use the email address you provided to NOCA as a username along with the password that was provided to you. If you have trouble logging in, please contact the webmaster at: noca@noca.dk
Forgotten password? click here