About NOCA

Ulrik S. Brix

Ulrik S. Brix

Head of NOCA

Ulrik kommer fra en stilling som medstifter af HR-analysevirksomheden Supana, hvor han har haft ansvaret for drift og forretningsudvikling. Ulrik har igennem 15 år rådgivet HR-professionelle i store danske og internationale organisationer.

Uddannelsesmæssigt er Ulrik cand.merc.HRM fra CBS og har tillige en PhD-grad i organisationsanalyse fra Institut for Organisation og Arbejdssociologi. Ulrik er aktivt medlem af CBS Advisory Board for HR-kandidatuddannelserne samt formand for CBS’ HRM Alumni foreningen, som repræsenterer næsten 2.000 HR-professionelle.

Kontakt Ulrik

 

Marie Louise Gaardbo

Marie Louise Gaardbo 

Network Advisor

Marie Louise tiltrådte som Netværkskoordinator januar 2018 og er siden blevet forfremmet til Network Advisor. Hun blev færdig som Cand.Soc. i Human Resource Management fra CBS i oktober 2017. Marie Louise har derfor en stor passion for hele HR-paletten, men er specialiseret i Employer Branding, hvilket ligeledes var omdrejningspunktet for hendes speciale.

Tidligere har Marie Louise arbejdet hos Radiometer som HR-koordinator og har haft en lang karriere hos McDonald’s. Hos McDonald’s arbejdede hun blandt andet som manager, og løste opgaver i Marketingsafdelingen på McDonald’s hovedkontor.

Kontakt Marie Louise

 

Maria Beck Petersen

Maria Beck Petersen 

Network Advisor

Maria har arbejdet med HR udvikling i 10 år primært som HR projektleder i Nordea indenfor Performance Management og Employer Branding. Hun har også været Management Partner for HR ledergrupper og har særlig kendskab til og interesse for HR processer samt strategisk og datadrevet HR.

Maria er ansat som Network Advisor pr. 19. august 2019. Hun kommer fra en stilling som projektleder i Human Capital Analytics Group på CBS. Maria er cand.merc.HRM fra 2007.

Kontakt Maria

 

Cecilie Zielke-Jacobsen

Cecilie Zielke-Jacobsen

Cecilie har været ansat i NOCA siden marts 2019 og er uddannet med en kandidatgrad som Cand.soc. i Human Resource Management fra Copenhagen Business School med speciale indenfor Performance Management.

Hun startede hos NOCA som studentermedhjælper ved siden af kandidatuddannelsen og er efterfølgende blevet fastansat som en del af teamet.

Tidligere har hun gennemført en bachelor i Antropologi og Humanistisk Organisationsudvikling fra Aarhus Universitet

Kontakt Cecilie

Email Tlf.: +45 27 20 11 76 

 

Our members say ...

  • Through NOCA, I have built a strong and relevant network with other major companies in Denmark. Here I get inspiration and discussion.

    Anne Bisbjerg Lee, Novozymes

Network of Corporate Academies

Become part of Denmark's leading HR network and create value in your organisation!

Log in

To log in to NOCA.dk, you as NOCA member must use the email address you provided to NOCA as a username along with the password that was provided to you. If you have trouble logging in, please contact the webmaster at: noca@noca.dk
Forgotten password? click here