Ledelse på tværs

Download slides

– Skab synergi og slip potentialet løs mellem generationer

I dagens komplekse arbejdsmarked er det afgørende at engagere og udnytte alle kompetente medarbejdere. Hvordan opnår man dette? Noget af svaret på dette ligger i generationsbevidst ledelse og en dedikeret opmærksomhed på medarbejdernes diversitet. Som leder eller HR-professionel har du muligheden for at bygge bro mellem generationerne og forløse det enorme potentiale, der opstår, når der skabes synergi på tværs.


På dette webinadykkede ledelsesrådgiver Karen Christina Spuur ned i hendes bog ‘Ledelse på tværs’.

Bogen ‘Ledelse på Tværs’ udforsker vigtigheden af generationsledelse og diversitet på arbejdspladsen. Karen vil trække på aktuel forskning og praktiske erfaringer for at guide dig gennem loyaliteten hos babyboomer-generationen, X’ernes ledelseskompetencer og Generation Y og Z’s unikke tilgang til arbejde. Webinaret vil give nye indsigter og Karen vil dele værdifulde værktøjer og eksempler på, hvordan du som leder kan udvise lydhørhed og tilpasse din ledelsesstil for at motivere og værdsætte alle medarbejdere på tværs af generationer, personprofiler og livsfaser.

Dette webinar vil gav dig indblik i:

  • Hvordan generationsledelse kan frigøre arbejdsglæde og innovationskraft.
  • Opdag nødvendige værktøjer til at tilpasse din ledelsesstil til den enkelte medarbejder.
  • Inspirerende cases og praktisk anvendelig viden fra ledere, der allerede arbejder generationsbevidst.

 

Karen Christina Spuur

Karen er en erfaren ledelsesrådgiver og forfatter, der står solidt plantet på et fundament af forskning og betydelig praksiserfaring.

I sin tidligere rolle som fuldtidslektor inden for ledelse, organisation og kommunikation ved Cphbusiness navigerede Karen succesfuldt i grænsefladen mellem forskning og praksis. Som lektor fungerede hun som projektleder for organisatoriske forandringsprojekter og forskningsprojekter inden for ledelse, herunder projekter som “Ledelse af unge,” “Unge ledere” og “Generationsledelse.” Karen delte også sin ekspertise som underviser på Akademiuddannelsen for ledere.

Karens omfattende praksiserfaring inkluderer roller som headhunter på strategisk niveau, teamleder, fagligansvarlig, bestyrelsesmedlem og senest som Chefkonsulent hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Gennem disse varierede positioner har hun udviklet en konsekvent tilgang som ledelseskonsulent og rådgiver – en pragmatisk og konstruktiv tilgang, der holistisk og respektfuldt finder fremadrettede løsninger, alt imens den forankres i hverdagens realiteter.

 

Læs mere om NOCA temaet Organisational Development her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Network of Corporate Academies

Become part of Denmark's leading HR network and create value in your organisation!

Log in

To log in to NOCA.dk, you as NOCA member must use the email address you provided to NOCA as a username along with the password that was provided to you. If you have trouble logging in, please contact the webmaster at: noca@noca.dk
Forgotten password? click here