Erfaringsdeling med KIRKBI – Digitalisering af HR

 

Download slides

Download Slido resultater

 

I forbindelse med vores samarbejde med CatalystOne inviterede vi til en spændende online talk om digitalisering af HR, præsenteret af Marie Juelshøj, Director og Head of HR Shared Service Center i KIRKBI. Det var er must for HR-fagfolk, der ønsker at dykke ned i digitaliseringsprocesser og erfaringsdeling fra en spændende og kompleks virksomhed i det jyske.

  • Marie Juelshøj delte sin erfaring med digitalisering af HR i KIRKBI. Hvorfor digitalisering af HR i KIRKBI? Hvorfor nu? Hvad gjorde vi i processen? Herunder indblik i brug af interessentgrupper, stakeholder management, noget af alt dét, der er svært, det opståede projektkoncept HR Fun, samarbejdet med CatalystOne, og vigtigheden af godt samarbejde med IT og projektledelse i det hele taget.
  • Diskussion og spørgsmål fra deltagerne om digitaliseringens udfordringer og muligheder i HR.

Dette er en enestående mulighed for at lære fra en dedikeret leder og administrativ ekspert, der har en stærk track record med at optimere processer og arbejdsgange i organisationer.

Marie Juelshøj er Director og Head of HR Shared Service Center hos KIRKBI. Hun har mere end 15 års erfaring i sit felt og er kendt for sit engagement og dedikation som HR-leder og administrativ ekspert. Marie har en kandidatgrad i it, kommunikation og organisation fra Aarhus Universitet og har over årene specialiseret sig mere dybdegående i projektledelse, it- og driftsprocesser. Hun har stor erfaring med at opbygge HR shared services på tværs af geografi og funktioner i tre forskellige virksomheder. Marie har været central i samarbejdet med CatalystOne og den fælles indsats for at digitalisere HR i KIRKBI.

 

Marie Juelshøj

Marie er Director og Head of HR Shared Service Center hos KIRKBI. Hun har mere end 15 års erfaring i sit felt og er kendt for sit engagement og dedikation som HR-leder og administrativ ekspert. Marie har en kandidatgrad i it, kommunikation og organisation fra Aarhus Universitet og har over årene specialiseret sig mere dybdegående i projektledelse, it- og driftsprocesser. Hun har stor erfaring med at opbygge HR shared services på tværs af geografi og funktioner i tre forskellige virksomheder. Marie har været central i samarbejdet med CatalystOne og den fælles indsats for at digitalisere HR i KIRKBI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Network of Corporate Academies

Become part of Denmark's leading HR network and create value in your organisation!

Log in

To log in to NOCA.dk, you as NOCA member must use the email address you provided to NOCA as a username along with the password that was provided to you. If you have trouble logging in, please contact the webmaster at: noca@noca.dk
Forgotten password? click here