Coming Activities

Den nye generation på arbejdsmarkedet

Generation Z, Millennials, Graduates, Unge – Hvad vi end skal kalde dem, så er der en ny generation på vej ud på arbejdsmarkedet. Og om man vil det eller ej, så er det denne generation, som kommer til at definere arbejdsmarkedet fremover.

Men hvad er det egentlig, denne nye generation af arbejdere vil have? Og hvordan skal virksomhederne håndtere de udfordringer og muligheder, der potentielt er på spil?

Den nye generation på arbejdsmarkedet - NOCA

Tag med til dette møde i samarbejde med NOCA og Dansk HRM Forening, hvor der vil være mulighed for at deltage i flere netværksaktiviteter. Her vil den kommende generation af HR-medarbejdere og repræsentanter fra forskellige virksomheder få chancen for at sparre med hinanden omkring hvilke muligheder, der er for en studerende på arbejdsmarkedet, og hvad en virksomhed kan forvente af den nye generation af potentielle arbejdstagere.

Oplægsholdere:

Young Consult vil introducere os til en snak om, hvorfor arbejdsmarkedet, som vi kender det, er i opbrud. Og hvordan man, som virksomhed, vinder talenternes gunst og opnår ekstraordinære resultater gennem purpose, inkluderende ledelse og eksekvering.

Karen Christina Rasmussen - NOCALektor fra CPH Business, Karen Christina Spur, vil give anbefalinger til, hvordan man er en god leder for Generation Z, og hvordan man formår at tiltrække og fastholde denne nye generation.

 

Gry Egstrup - NOCAGry Egstrup, Senior VP of HR Development, vil præsentere en case fra TDC. De har siden marts sidste år har øget deres antal af studentermedhjælpere med over 60%. Dette er en helt bevidst strategi for at etablere en talent pipeline, styrke diversiteten og give TDC ambassadører på uddannelsesinstitutionerne. – og så er det en metode til at få en ny generation på arbejdsmarkedet ind hos TDC.

Thomas fra JobindexThomas Dahlgaard, Director of Recruitment, Employer Branding og Job add operations hos Jobindex, vil fortælle om forskellige undersøgelser, der viser danskernes jobadfærd. Her vil udgangspunktet være i de yngre generationer. Herudover vil Thomas fortælle omkring de forskellige kanaler, hvorigennem de unge søger og får jobs.

INDIVIDUALS - NOCAPaneldebat:

Du vil også møde Johan Hygum Hillers, Co-founder og CEO af INDIVIDUALS, som vil give sit perspektiv på hvilke krav og forventninger, som talentfulde unge har til, hvordan livet skal leves og arbejdet skal forstås. Dette giver udfordringer for ledere omkring udvikling, fastholdelse og rekruttering. Johan vil, til dette møde, give nogle bud på, hvordan ledere kan forstå og omgås de såkaldte Millennials.

Deltagere i paneldebatten vil løbende blive opdateret.

Der vil være mulighed for at netværke efter arrangementet.

Tilmelding:

Er du studerende og ønsker at tilmelde dig arrangementet, så skal du skrive ‘Studerende’ i “Virksomhed”-feltet, når du tilmelder dig.

Dette er et gratis arrangement, men for at undgå frafald er der et no-show fee på 500 kr.

 

Er du interesseret i endnu mere viden omkring “Talent Management”, så kan du læse om temaet her.
Network of Corporate Academies

Become part of Denmark's leading HR network and create value in your organisation!

Log in

To log in to NOCA.dk, you as NOCA member must use the email address you provided to NOCA as a username along with the password that was provided to you. If you have trouble logging in, please contact the webmaster at: noca@noca.dk
Forgotten password? click here