Coming Activities

Vejen til et bedre arbejdsliv

30. April 2024
kl. 09.15 - 10.30  CET

I en tid hvor vi som mennesker og organisationer oplever forandringer, stress og meningsløshed som aldrig før, har vi måske behov for at se på verden på en ny måde. Nogle føler sig fanget i en bestemt måde at se sig selv, sin karriere og sin organisation på? Det er let at glemme, at vores tanker er noget, vi har – ikke noget, vi er.

Den gode nyhed er, at vi kan bryde fri af disse mentale mønstre og skabe et arbejdsliv fyldt med mere ro, glæde og formål.

Vi inviterer dig til et webinar, hvor vi vil udforske sindets utrolige potentiale. Mette Reebirk, ekspert i at transformere arbejdslivserfaringer, vil guide os på en rejse for at udnytte vores indre styrke bedre.

 

Vi har potentialet til at overvinde de mentale forhindringer, der måske holder os tilbage i vores karriere og organisation, uanset om vi vil have det bedre i vores organisation eller en ny vej i vores arbejdsliv.

Mette vil dele sine konkrete og enkle måder til at skabe bedre fokus og mere ro i en travl hverdag, hvilket kan give os overskud og mod til at udvikle både vores organisation og vores arbejdsliv.

På dette webinar får vi indsigt i og råd til, hvordan vi:

  • Oplever mere indre ro og glæde i usikre tider
  • Skaber en ny arbejdslivsoplevelse, selvom vores nuværende føles udfordrende
  • Giver slip på stress, bekymringer og negative tanker og vaner
  • Kommer bedre i kontakt med vores intuition og visdom.

Vi ser frem til dette webinar, hvor vi sammen bliver klogere på os selv og arbejdslivet.

 

Mette Reebirk, selvstændig rådgiver i ReebirkBusiness.

Mette er forfatter til bøgerne ‘Work-life Crossroads’ og den sidste nye, ‘The Tipping Point: Life Force Comes from Questioning Your Thoughts’. Hun er en erfaren ekspert som rådgiver ledere og andre professionelle med at navigere i deres karriere og arbejdsliv.

Mette er tidligere investeringsdirektør i Scandinavian Cortex Park, Copenhagen Capacity, tidligere direktør for CBS CareerCenter og tidligere direktør for Internationale Relationer ved Roskilde Universitet.

Hendes omfattende erfaring fra erhvervslivet og dybe forståelse af det menneskelige sind gør hende til en værdifuld guide på rejsen mod et mere formålsdrevet og bedre arbejdsliv.

 

Læs mere om NOCA temaet Employee experience her!
Network of Corporate Academies

Become part of Denmark's leading HR network and create value in your organisation!

Log in

To log in to NOCA.dk, you as NOCA member must use the email address you provided to NOCA as a username along with the password that was provided to you. If you have trouble logging in, please contact the webmaster at: noca@noca.dk
Forgotten password? click here