Coming Activities

Bliv Konfliktkompetent og undgå fastlåste situationer (Online)

19. May 2022
kl. 09.00 - 10.30  CET

HR-professionelle ender ofte med bliver inddraget i konflikter i organisationer, både som mediatorer, rådgivere og parter! Vores rolle er ofte tvetydig og giver os derfor en række udfordringer med at håndtere de alle relationer, som har så stor betydning for vores arbejde i organisationen.  

Konfliktkompetent - NOCA

 

Når først konflikten er opstået, er det svært at vide, hvordan man bedst griber den an. Mange oplever et akut behov for at handle – men hvad er den mest hensigtsmæssige måde at gribe konflikten an på? Kan det måske være vores eget mindset og selvindsigt i forhold til konflikthandlemønstre, som bidrager til konflikters udvikling?   

Bliv ledt igennem konfliktlandskabet

Tag med til dette NOCA møde, hvor vi sætter fokus på konflikthåndtering. Timo Klindt Bohni, Forfatter til bogen Konfliktkompetent, vil guide os sikkert igennem konfliktlandskabet. Han vil give os inspiration til, hvilke værktøjer og metoder der kan gribes til, når konflikten buldrer af sted. Derudover vil Timo komme ind på det særlige forhold mellem stab og linjefunktioner og hvorfor disse ofte skaber friktion i relationerne.  

Du vil få indblik i grundlæggende konfliktteori samt, hvorfor konflikter har så dårligt et rygte, og hvorfor det faktisk er lidt uretfærdigt. Herudover vil du blive introduceret til fire nøgler, der kan hjælpe dig med at blive mere konfliktkompetent. Det handler om at være:  

  • Kontaktfuld  
  • Nænsom
  • Undersøgende
  • Sindig

 

 

Timo Klindt Bohni - NOCATimo Klindt Bohni, Cand. Psych.aut. & partner i Perspektivgruppen

Timo er partner i Perspektivgruppen – en konsulentvirksomhed specialiseret i organisation, ledelse og erhvervspsykologi. Han har 15+ års erfaring med at udvikle ledere og ledergrupper med fokus på personlige og relationelle kompetencer. I de senere år har Timo især været optaget af tre forretningsområder: Ledelse og ledergrupper, samarbejdet mellem stabs-linjefunktioner, samt konfliktløsning og konflikthåndtering.

Timo har en baggrund som konsulent i Personaleafdelingen i Aarhus Kommune og derefter som management konsulent i en konsulentvirksomhed med speciale i forretningsunderstøttende HR.  Endelig har Timo i en årrække været tilknyttet Aarhus Universitet som ekstern lektor i Social- og Personlighedspsykologi ved Psykologisk Institut. 

 

Læs mere om NOCA-teamet Employee Relations.

Du får 25% rabat på bogen Konfliktkompetent via dit NOCA-medlemskab på Dansk Psykologisk Forlags hjemmeside med koden nocakompetent22.
Network of Corporate Academies

Become part of Denmark's leading HR network and create value in your organisation!

Log in

To log in to NOCA.dk, you as NOCA member must use the email address you provided to NOCA as a username along with the password that was provided to you. If you have trouble logging in, please contact the webmaster at: noca@noca.dk
Forgotten password? click here