Coming Activities

Gamification og Design Thinking i globale lederprogrammer

10. September 2019
kl. 09.00 - 12.00  

Hvordan anvender man Gamification og Design Thinking til at skabe en global lederuddannelse, der kombinerer det bedste fra analog og digital læring i et program for 20.000 ledere i 30+ lande?

Gamification and design thinking - NOCAKom med ind i maskinrummet og hør hvordan ISS, i samarbejde med Workz, har udviklet det globale ledelsesudviklingsprogram Leading the ISS Way.

Sammen med Christian Lauritzen, Global Head of Learning & Development hos ISS og Ask Agger, CEO hos Workz, ser vi bl.a. nærmere på arbejdet med ledelseskompetencer, samspillet mellem analoge og digitale platforme samt anvendelsen af spilbaserede værktøjer til involvering, refleksion og træning.

Ledelsesprogrammet, der aktuelt bliver udrullet i godt 30 lande af 40+ interne trænere, har særligt fokus på at styrke kundefokus, enterprise mindset og fremragende personaleledelse. Det er udviklet til at understøtte ISS’ globale strategi og virksomhedens position som en højt-integreret global leverandør af avancerede services til strategiske kunder.

Tag med på dette NOCA-møde som vil bestå af en kombination af inspirationsoplæg og fælles diskussion. Her vil du også få muligheden for at afprøve nogle af træningskoncepterne og blive inspireret af det praksisnære blik på et nyt program til global ledelsesudvikling, som indeholder både Design Thinking og Gamification.

Du kan læse mere om ledelsesprogrammet og designovervejelserne bag via dette link.

 

Interesserer du dig for ‘Learning and Development’? Læs mere om temaet her!
Network of Corporate Academies

Become part of Denmark's leading HR network and create value in your organisation!

Log in

To log in to NOCA.dk, you as NOCA member must use the email address you provided to NOCA as a username along with the password that was provided to you. If you have trouble logging in, please contact the webmaster at: noca@noca.dk
Forgotten password? click here