Coming Activities

Nyt samarbejde om MOOCs

24. June 2014
kl. 14.00 - 16.00  

I juni mødtes vi første gang hos Nykredit, hvor vi talte om MOOCs, hvordan vi kan anvende MOOCs, og hvordan vi selv kan lave og dele MOOCs.

5 virksomheder meldte sig til at lave videoer om temaerne arbejdsglæde og feedback. Dette var første led i at lære at lave MOOCs. Hvis nogen af jer, der ikke deltog i første møde er interesseret i også at prøve at lave jeres egen, så kontakt os. Så vi kan guide jer i gang.

Mange af os holder ofte de samme oplæg igen og igen. – Spørgsmålet vi har stillet os selv er derfor: Kan vi i stedet optage dem på video? Hvis ja, kan vi også dele dem online med hinanden, så vi kan trække på de bedste oplæg, når vi forbereder kurser, workshops og læring generelt? Det eneste, det kræver, er, at vi optager og deler de oplæg vi holder og lægger dem ud, så andre også kan bruge dem.

Den 7. oktober mødes vi hos Københavns Kommune. Her ser vi nærmere på, hvordan det er gået med vores videoer, samler feedback og overvejer næste skridt i samarbejdet om MOOCs.

Hvornår:

D. 7. oktober
Kl 14.00 – 16.00

Hvor:

Københavns Kommune
Hans Nansens Gård
Nyropsgade 1
1620 København V
(Mødecenter 2-3, stuen)

På gensyn den 7. oktober!

Lær mere om ‘Learning and Development‘!
Network of Corporate Academies

Become part of Denmark's leading HR network and create value in your organisation!

Log in

To log in to NOCA.dk, you as NOCA member must use the email address you provided to NOCA as a username along with the password that was provided to you. If you have trouble logging in, please contact the webmaster at: noca@noca.dk
Forgotten password? click here