Coming Activities

NOCAs Årsdag 2020 – HR og Transformation (Online)

07. October 2020
kl. 09.00 - 15.00  CET

Transformation er blevet et grundvilkår i mange organisationer. Vi transformerer vores organisationer for at øge effektiviteten og imødekomme ændrede konkurrenceforhold og nye markedsvilkår. Det forstår vi. Men forstår vi også, hvad det betyder for HR?

NOCAs Årsdag - HR og Transformation

Hvad er HR’s rolle i transformationsprocesser?

Når processer bliver digitale og forretningsmodeller agile, påvirker det ledelse og organisering. Når konkurrenceparameteret i stigende grad bliver virksomhedens medarbejdere, har det konsekvenser for rekruttering og fastholdelse, og når fokus går fra traditionel uddannelse til lærende organisationer, ændrer det ikke kun det interne kursuskatalog men også organisationskulturen.

Der er ingen tvivl om, at et øget fokus på transformation i organisationer stiller større krav til vores HR-organisationer. Samtidig er der ingen tvivl om, at selv samme fokus på transformation skaber en hel unik platform for at udvikle vores HR-disciplin. For at få succes som sparringspartner for organisationen kræver det dog, at vi i HR forstår transformation og ikke mindst, at vi kender – og tager ansvar for – vores rolle i transformationsprocessen.

NOCA’s årsdag 2020 sætter fokus på ”HR og transformation”.

  • Hvad skal HR vide om transformation?
  • Hvad er HR’s rolle i transformationsprocesser?
  • Hvordan sørger vi for, at vi i HR har de kompetencer, der skal til for at supportere vores organisationer igennem transformation? 
noca-aarsdag-2020-program-2

Christina Burgwald

Christina Burgwald 

Partner og Leder af Deloittes Human Capital-afdeling i Danmark. Christina har stor erfaring med organisatoriske transformationer på ledelses- og medarbejderniveau. Christina har tidligere blandt andet været Global Head of Organisation, Talent and Change hos Arla.

Erik Korsvik Østergaard

Erik Korsvik Østergaard

Partner i Bloch&Østergaard, Master of Science (M.Sc.) fra DTU i kaos matematik og BA i tværkulturel projektledelse. Erik har arbejdet med ledelse, digitalisering, strategi, forandringsledelse og organisatorisk transformation i +15 år. Erik er blandt andet forfatter til bogen “Teal Dots in an Orange World – How to organize the workplace of the future”.

Michael Pedersen

Michael Pedersen

Associate Professor, Department of Management, Politics and Philosophy, Copenhagen Business School. Michael forsker blandt andet i strategisk selvledelse og har bidraget til bogen ”Lederskabelse – Det Personlige Lederskab”. Underviser i ”HRM, Strategi og Samfund” på Cand.merc.HRM.

Gry Egstrup

Gry Egstrup

Senior Vice President, HR Development hos TDC. Gry har 15 års erfaring med HR-udvikling og strategi. Gry har tidligere blandt andet været hos PFA, Mærsk Line og Ørsted.

Marianne Therkelsen

Mariane Therkelsen

Direktør Mennesker og Organisation, Region Nordjylland. Mariane har i en årrække arbejdet med ledelse og som leder i den offentlige sektor. Tidligere som proceskonsulent med systemisk tilgang til lederudvikling, gruppeprocesser, forandringsledelse, organisationsudvikling, coaching m.m.

Dana Minbaeva

Dana Minbaeva

Professor i Strategisk og Global HRM ved Copenhagen Business School. Dana er Vice-President for International Affairs ved CBS og desuden stifter af Human Capital Analytics Group.

 
Ulrik Sørensen Tinggaard

Ulrik Sørensen Tinggaard

Partner i Genux Executive og tidl. HR Direktør i Lundbeck (2014-2019). Ulrik har mere end 15 års erfaring med HR-udvikling og strategi fra både medicinalindustrien og den finansielle sektor.

 
Anand Narasimhan

Anand Narasimhan

Dean of Faculty and Research at IMD and Shell Professor of Global Leadership. Anand er blandt andet medforfatter på udgivelsen “Quest: Leading Transformation Journeys”, som er et resume af IMD fakultetets forskning på området for corporate transformations.

 

Afmelding af arrangementet 

Ønsker du at afmelde dig arrangementet, skal dette senest gøres 72 timer inden konferencens start.

Afmeldingen skal sendes til noca@noca.dk.

Der er et No-show fee på 250 kr. ekskl. moms.

OBS! Arrangementet er gratis for NOCAs medlemmer. Prisen for ikke-medlemmer er 1.500 kr.
Network of Corporate Academies

Become part of Denmark's leading HR network and create value in your organisation!

Log in

To log in to NOCA.dk, you as NOCA member must use the email address you provided to NOCA as a username along with the password that was provided to you. If you have trouble logging in, please contact the webmaster at: noca@noca.dk
Forgotten password? click here