Coming Activities

Forsvarets talenter – Når det gamle møder det nye

Er du og din organisation i gang eller blot overvejer at sætte fokus på talentudvikling, og ønsker jeres organisation for alvor at sætte fokus på talentfuld talentudvikling, så gå ikke glip af dette spændende NOCA netværksmøde om talentudvikling i Forsvaret!
400-år-collage_jpg

Forsvaret er fuld af meget talentfulde medarbejdere og ledere. De er kendt for at uddanne nogle af landets bedste ledere, der er meget eftertragtede i det civile. Samtidig ansætter forsvaret også civile – alt fra Djøf’ere til hackere. Således har det danske forsvar en yderst talentfuld og forskelligartet gruppe medarbejdere. Måske er der også folk fra forsvaret i din virksomhed.
For at sikre bemandingen af de allervigtigste stillinger har Forsvaret etableret et centralt Koncerntalentråd samt en række lokale talentråd med henblik på at understøtte karrieren for de 3-5% mest talentfulde medarbejdere – både faglige- og ledelsestalenter.

Temamøde om Talentudvikling i Forsvaret den 24. november

På dagen vil du få masse af input men også gå i dialog om følgende:
• Hvordan definerer man et talent, hvordan afgøre man om en medarbejder er et talent?
• Hvilke krav kan der stilles til talentet, og hvad kan talentet med rette forvente af talentarbejdet?
• Testanvendelse?
• Hvordan sikres balancen omkring ansvarsfordelingen mellem organisationen og det enkelte talent?
• Skal talentet have særbehandling og bæres frem, eller skal talentet nærmest overlades til sig selv og kæmpe på lige vilkår med andre?
• På dagen vil du også kunne hente inspiration fra hvad forsknings verden tænker om talentudvikling, og ikke mindst de dilemmaer der hersker omkring talentudvikling – nemlig via et indlæg fra Professor Henrik Holt Larsen, CBS.

Der er som nævnt mange vigtige spørgsmål, som Forsvaret – og mange andre virksomheder – stiller sig selv.

To af de væsentligste spørgsmål, som vi også vil berøre på mødet er:
• Hvordan identificeres de kompetencer, som organisationen har brug for i fremtiden, og hvordan identificeres de medarbejdere, som er talentfulde på de områder?
• Hvordan kommer der liv i de lokale talentaktiviteter i en travl hverdag med fokus på kerneproduktionen?

Endelig deles gerne erfaringer med konkrete talentaktiviteter og administrativ håndtering af talenterne, herunder sikring af en vis ensartethed på tværs af myndighederne og åbenhed/lukkethed i talentarbejdet.

Som noget helt særligt og som en lille cliff-hanger, vil du også få mulighed for en frokost, som vi godt tør love ikke ligner den du plejer at få i din kantine.

Hvornår?
24. november 2017
Kl. 10 – 14  

Hvor?
Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Lautruphøj 8
2750 Ballerup

 

Læs mere her om NOCAs tema Talent Management!
Network of Corporate Academies

Become part of Denmark's leading HR network and create value in your organisation!

Log in

To log in to NOCA.dk, you as NOCA member must use the email address you provided to NOCA as a username along with the password that was provided to you. If you have trouble logging in, please contact the webmaster at: noca@noca.dk
Forgotten password? click here