Coming Activities

Empowerment af mellemlederne i CHRO-perspektiv (Online executive HR check in)

24. August 2022
kl. 08.00 - 08.50  CET

Mødet er forbeholdt medlemmer af NOCAs Executive HR Gruppe.

I takt med at medarbejderne stiller nye krav som mere indflydelse, fleksibilitet og hjemmearbejde, som de fleste arbejdspladser oplever, er der nu også et ønske om at have flere arbejdsgivere end én, og dette stiller mellemlederne i en helt særlig og udfordrende situation. På dette Executive HR Check-in går vi helt tæt på CHRO’ens perspektiv på empowerment af mellemlederne.  

Simon Thule Viggers, som har ansvaret for HR i Milestone, vil give os indblik i, hvorledes mellemlederne er et helt centralt element i HR-strategien. Han argumenterer for, at det er afgørende, at beslutningerne skal tættere på dér, hvor man sidder med dem. Derfor ser Simon det som et af hans vigtigste aftryk som CHRO at give mellemlederne mere ansvar. ”Det gælder om at lave en ledelsesstruktur, der får beslutningerne tættere på dér, hvor man sidder med dem. Så bliver de bedst”, siger han.   

Sparring med peers

Setup’et er enkelt og uformelt. Du deltager på et onlinemøde faciliteret af NOCA. Du får mulighed for at rejse spørgsmål, diskutere i mindre grupper og møde andre CHROs, som kan styrke dit og din organisations arbejde fremadrettet. 

Simon Thule Viggers

Simon Thule Viggers, Chief People and Culture Officer, Milestone Systems.

Efter 3 år som CHRO i London og 15 år i Novo Nordisk kom Simon Thule Viggers, for lidt over et halvt år siden, til videosoftwareselskabet Milestone i en nyoprettet stilling som Chief People and Culture Officer. Samtidig blev han en del af direktionen. Det er udtryk for, at HR-funktionen er blevet mere forretningskritisk. 

Hvad er HR Executive Check-In?

HR Executive check-in i NOCA skaber et rum, hvor HR Executives kan mødes på tværs – nemt og uformelt. Fokus er er på videndeling og netværk. Formatet er online, og mødet afholdes på 50 minutter tidlig morgen. Emnerne relaterer sig alle til en CHROs agenda, og værdien af møderne skabes igennem korte oplæg og diskussioner faciliteret af NOCA. Som HR Executive i en medlemsvirksomhed modtager du invitationen til disse arrangementer direkte i din mailboks.
Network of Corporate Academies

Become part of Denmark's leading HR network and create value in your organisation!

Log in

To log in to NOCA.dk, you as NOCA member must use the email address you provided to NOCA as a username along with the password that was provided to you. If you have trouble logging in, please contact the webmaster at: noca@noca.dk
Forgotten password? click here