Om NOCA

Ulrik S. Brix

Ulrik S. Brix

Netværkschef

Ulrik kommer fra en stilling som medstifter af HR-analysevirksomheden Supana, hvor han har haft ansvaret for drift og forretningsudvikling. Ulrik har igennem 15 år rådgivet HR-professionelle i store danske og internationale organisationer.

Uddannelsesmæssigt er Ulrik cand.merc.HRM fra CBS og har tillige en PhD-grad i organisationsanalyse fra Institut for Organisation og Arbejdssociologi. Ulrik er aktivt medlem af CBS Advisory Board for HR-kandidatuddannelserne samt formand for CBS’ HRM Alumni foreningen, som repræsenterer næsten 2.000 HR-professionelle.

Kontakt Ulrik

 

Marie Louise Gaardbo

Marie Louise Gaardbo 

Netværkskoordinator 

Marie Louise tiltrådte som Netværkskoordinator januar 2018. Hun blev færdig som Cand.Soc. i Human Resource Management fra CBS i oktober 2017. Marie Louise har derfor en stor passion for hele HR-paletten, men er specialiseret i Employer Branding, hvilket ligeledes var omdrejningspunktet for hendes speciale.

Tidligere har Marie Louise arbejdet hos Radiometer som HR-koordinator og har haft en lang karriere hos McDonald’s. Hos McDonald’s arbejdede hun blandt andet som manager, og løste opgaver i Marketingsafdelingen på McDonald’s hovedkontor.

Kontakt Marie Louise

 

Jane Retz Jespersen

Jane Retz Jespersen 

Kommunikationsmedarbejder 

Jane er studentermedarbejder, og er uddannet markedsføringsøkonom. Hun læser Digital Konceptudvikling på 7. semester på KEA, hvor hendes kompetencer ligger inden for content, grafisk design og videoproduktion.

Jane arbejder derudover som studentermedarbejder hos Supana, hvor hun står for kommunikation og markedsføring. Hun har derudover arbejdet med digital markedsføring, entrepreneurship og projektledelse.

Kontakt Jane

 

Umkaltum Mohamed

Umkaltum Mohamed 

Studiemedarbejder 

Umkaltum tiltrådte stillingen som studentermedhjælper hos NOCA i slutningen af 2018. Ved siden af arbejder hun som HR studentermedhjælper hos Region Hovedstadens Akutberedskab. Uddannelsesmæssigt studerer Umkaltum på Aalborg Universitet på kandidaten Læring og Forandringsprocesser.

Kontakt Umkaltum

 

Det siger vores medlemmer ...

  • Gennem NOCA har jeg fået et stærkt og relevant netværk i andre store virksomheder i Danmark. Her får jeg inspiration og sparring.

    Anne Bisbjerg Lee, Novozymes

  • Da jeg for år tilbage skiftede karrierespor til HR området valgte jeg at engagere mig i NOCA for at accelerere min HR viden. Og jeg oplevede virkelig at jeg fik værdi for pengene gennem NOCAs arrangementer og netværk. Som formand for foreningen vil jeg gerne give lidt igen til en not-for-profit forening med et fantastisk formål og en stor vision.

    Lars Malmberg, Danske Bank

  • NOCA-netværket er et af de bedste netværk jeg har deltaget i. Møderne byder på kvalificerede debatter og input, der giver værdi til både mig og Dong Energy.

    Pernille Alberg, Dong Energy

NOCA viden

Læs mere

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.

Få opdateringer og nyheder om NOCA's kommende aktiviteter. Tilmeld dig vores nyhedsbrev 'NOCAnyt' i dag!

Jeg giver samtykke til NOCAs brug af de data, jeg leverer, og jeg har læst NOCAs persondatapolitik.