Om NOCA

Lars Hoffmann

Lars Hoffmann

Udviklingschef

Lars er den sidst ankomne til NOCA sekretariatet. Lars er dog ikke ny NOCA regi, idet han i en årrække har samarbejdet med NOCA om aktiviteter og temaer som MOOCs og Online facilitering, så interessen og passionen for foreningen har været der længe.

Lars er erhvervspsykolog og kommer senest fra en position i Henley Business School, hvor han netop havde fokus på brugen af digitale medier i forhold til udvikling og læring. Han har tidligere bestridt en senior HR position i Nykredit og har i øvrigt hele sin erhvervsaktive periode arbejdet med sin passion, som er udvikling af spil og værktøjer til procesfacilitering.

Kontakt Lars

 

Marie Louise Gaardbo

Marie Louise Gaardbo 

Netværkskoordinator 

Marie Louise tiltrådte som Netværkskoordinator januar 2018. Hun blev færdig som Cand.Soc. i Human Resource Management fra CBS i oktober 2017. Marie Louise har derfor en stor passion for hele HR-paletten, men er specialiseret i Employer Branding, hvilket ligeledes var omdrejningspunktet for hendes speciale.

Tidligere har Marie Louise arbejdet hos Radiometer som HR-koordinator og har haft en lang karriere hos McDonald’s. Hos McDonald’s arbejdede hun blandt andet som manager, og løste opgaver i Marketingsafdelingen på McDonald’s hovedkontor.

Kontakt Marie Louise

 
 
 

Det siger vores medlemmer ...

  • Gennem NOCA har jeg fået et stærkt og relevant netværk i andre store virksomheder i Danmark. Her får jeg inspiration og sparring.

    Anne Bisbjerg Lee, Novozymes

  • Da jeg for år tilbage skiftede karrierespor til HR området valgte jeg at engagere mig i NOCA for at accelerere min HR viden. Og jeg oplevede virkelig at jeg fik værdi for pengene gennem NOCAs arrangementer og netværk. Som formand for foreningen vil jeg gerne give lidt igen til en not-for-profit forening med et fantastisk formål og en stor vision.

    Lars Malmberg, Danske Bank

  • NOCA-netværket er et af de bedste netværk jeg har deltaget i. Møderne byder på kvalificerede debatter og input, der giver værdi til både mig og Dong Energy.

    Pernille Alberg, Dong Energy

NOCA viden

Læs mere

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.

Få opdateringer og nyheder om NOCA's kommende aktiviteter. Tilmeld dig vores nyhedsbrev 'NOCAnyt' i dag!

Jeg giver samtykke til NOCAs brug af de data, jeg leverer, og jeg har læst NOCAs persondatapolitik.