Per Geisler Hansen

Administrerende Direktør

Per Geisler Hansen - DirektørPer er NOCAs administrerende direktør. Han har overblikket over foreningen og medlems-virksomhedernes interesser.

Hans baggrund byder på en traditionel ledelseskarriere i den finansielle sektor efterfulgt af 20 år med ledelses- og organisationsudvikling i henholdsvis Center for Ledelse og Mannaz. De sidste 5 år som Client Director hvor han arbejdede globalt med internationale organisationer.

Han er en mand der sætter stor pris på at have et godt netværk, og betragter netværk som ”en vigtig og interessant måde at lære nyt på”. Han tror på at netværk ”skaber dialog og åbner nye perspektiver for egne udfordringer”.

Kontakt Per
pgh@noca.dk
21 24 36 07

 


 

Lars Hoffmann

Udviklingschef

Lars er den sidst ankomne til NOCA sekretariatet. Lars er dog ikke ny NOCA regi, idet han i en årrække har samarbejdet med NOCA om aktiviteter og temaer som MOOCs og Online facilitering, så interessen og passionen for foreningen har været der længe.

Lars er erhvervspsykolog og kommer senest fra en position i Henley Business School, hvor han netop havde fokus på brugen af digitale medier i forhold til udvikling og læring. Han har tidligere bestridt en senior HR position i Nykredit og har i øvrigt hele sin erhvervsaktive periode arbejdet med sin passion, som er udvikling af spil og værktøjer til procesfacilitering.

Kontakt Lars

lh@noca.dk
21 66 51 33

 


Marie Louise Gaardbo 

Netværkskoordinator 

Marie Louise tiltrådte som Netværkskoordinator januar 2018.

Hun blev færdig som Cand.Soc. i Human Resource Management fra CBS i oktober 2017. Marie Louise har derfor en stor passion for hele HR-paletten, men er specialiseret i Employer Branding, hvilket ligeledes var omdrejningspunktet for hendes speciale.

Tidligere har Marie Louise arbejdet hos Radiometer som HR-koordinator og har haft en lang karriere hos McDonald’s. Hos McDonald’s arbejdede hun blandt andet som manager, og løste opgaver i Marketingsafdelingen på McDonald’s hovedkontor.

Ønsker du at kontakte Marie Louise?

Mail: magap@noca.dk

Tlf. nr.: 42957680

NOCA viden

Læs mere

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.

Få opdateringer og nyheder om NOCA's kommende aktiviteter. Tilmeld dig vores nyhedsbrev 'NOCAnyt' i dag!