Erfaringsdeling med KIRKBI – Digitalisering af HR

 

Download slides

Download Slido resultater

 

I forbindelse med vores samarbejde med CatalystOne inviterede vi til en spændende online talk om digitalisering af HR, præsenteret af Marie Juelshøj, Director og Head of HR Shared Service Center i KIRKBI. Det var er must for HR-fagfolk, der ønsker at dykke ned i digitaliseringsprocesser og erfaringsdeling fra en spændende og kompleks virksomhed i det jyske.

  • Marie Juelshøj delte sin erfaring med digitalisering af HR i KIRKBI. Hvorfor digitalisering af HR i KIRKBI? Hvorfor nu? Hvad gjorde vi i processen? Herunder indblik i brug af interessentgrupper, stakeholder management, noget af alt dét, der er svært, det opståede projektkoncept HR Fun, samarbejdet med CatalystOne, og vigtigheden af godt samarbejde med IT og projektledelse i det hele taget.
  • Diskussion og spørgsmål fra deltagerne om digitaliseringens udfordringer og muligheder i HR.

Dette er en enestående mulighed for at lære fra en dedikeret leder og administrativ ekspert, der har en stærk track record med at optimere processer og arbejdsgange i organisationer.

Marie Juelshøj er Director og Head of HR Shared Service Center hos KIRKBI. Hun har mere end 15 års erfaring i sit felt og er kendt for sit engagement og dedikation som HR-leder og administrativ ekspert. Marie har en kandidatgrad i it, kommunikation og organisation fra Aarhus Universitet og har over årene specialiseret sig mere dybdegående i projektledelse, it- og driftsprocesser. Hun har stor erfaring med at opbygge HR shared services på tværs af geografi og funktioner i tre forskellige virksomheder. Marie har været central i samarbejdet med CatalystOne og den fælles indsats for at digitalisere HR i KIRKBI.

 

Marie Juelshøj

Marie er Director og Head of HR Shared Service Center hos KIRKBI. Hun har mere end 15 års erfaring i sit felt og er kendt for sit engagement og dedikation som HR-leder og administrativ ekspert. Marie har en kandidatgrad i it, kommunikation og organisation fra Aarhus Universitet og har over årene specialiseret sig mere dybdegående i projektledelse, it- og driftsprocesser. Hun har stor erfaring med at opbygge HR shared services på tværs af geografi og funktioner i tre forskellige virksomheder. Marie har været central i samarbejdet med CatalystOne og den fælles indsats for at digitalisere HR i KIRKBI.

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.