Coming Activities

HR-Konferencen Cranet 2021 – Ledelse og Livslang Læring

04. March 2021
kl. 09.00 - 14.30  

Vi skal lære hele livet

Livslang Læring handler i al sin enkelthed om at sætte læring i et bredere perspektiv end skolegang. For den enkelte handler læring oftest om selvrealisering og personlig udvikling. For organisationen er læring et fundamentalt grundvilkår for innovation, effektivitet og performance. Ledelse af Livslang Læring handler om at forstå og udvikle individets og organisationens læringsprocesser.

HR-professionelle har ofte en afgørende opgave med at identificere, strukturere og understøtte synergien imellem individets og organisationens behov. På denne konference stiller vi skarpt på hvordan HR-professionelle på bedst mulig vis kan være med til at skabe og understøtte Livslang Læring?

HR-Konferencen 2021

Til HR-konferencen Cranet 2021, som er et samarbejde mellem NOCA, CBS Executive og CBS, inviteres du til en kollektiv refleksionsproces med førende forskere og praktikere.

Traditionen tro vil konferencen byde på internationale keynotes, forskningsbaserede indlæg og en variation af workshops, hvor du som deltager kan komme i dybden med lige netop det emne, der fylder mest hos dig og din virksomhed.

Programmet:

cranet_program_2021_til web

 

DELTAGERPROFIL: Konferencen er et unikt mødested for ledere og HR-professionelle, der ønsker at holde sig opdaterede på nye landvindinger inden for forskning og praksis. Det er konferencens mål at skabe indsigt i samtidens udfordringer og dilemmaer og samtidig tilbyde et overblik over de nye muligheder, der følger med. Det handler om at lytte, diskutere og reflektere med ligesindede.

HR-Konferencen Cranet koster pr. person kr. 900,- ekskl. moms.

Vil du vide mere om NOCAs tema ‘Learning and Development’? Klik her!
Network of Corporate Academies

Become part of Denmark's leading HR network and create value in your organisation!

Log in

To log in to NOCA.dk, you as NOCA member must use the email address you provided to NOCA as a username along with the password that was provided to you. If you have trouble logging in, please contact the webmaster at: noca@noca.dk
Forgotten password? click here