Kommende Aktiviteter

HR-Konferencen Cranet 2021 – Ledelse og Livslang Læring

04. marts 2021
kl. 09.00 - 14.30  

Vi skal lære hele livet

Livslang Læring handler i al sin enkelthed om at sætte læring i et bredere perspektiv end skolegang. For den enkelte handler læring oftest om selvrealisering og personlig udvikling. For organisationen er læring et fundamentalt grundvilkår for innovation, effektivitet og performance. Ledelse af Livslang Læring handler om at forstå og udvikle individets og organisationens læringsprocesser.

HR-professionelle har ofte en afgørende opgave med at identificere, strukturere og understøtte synergien imellem individets og organisationens behov. På denne konference stiller vi skarpt på hvordan HR-professionelle på bedst mulig vis kan være med til at skabe og understøtte Livslang Læring?

HR-Konferencen 2021

Til HR-konferencen Cranet 2021, som er et samarbejde mellem NOCA, CBS Executive og CBS, inviteres du til en kollektiv refleksionsproces med førende forskere og praktikere.

Traditionen tro vil konferencen byde på internationale keynotes, forskningsbaserede indlæg og en variation af workshops, hvor du som deltager kan komme i dybden med lige netop det emne, der fylder mest hos dig og din virksomhed.

Programmet:

cranet_program_2021_til web

 

DELTAGERPROFIL: Konferencen er et unikt mødested for ledere og HR-professionelle, der ønsker at holde sig opdaterede på nye landvindinger inden for forskning og praksis. Det er konferencens mål at skabe indsigt i samtidens udfordringer og dilemmaer og samtidig tilbyde et overblik over de nye muligheder, der følger med. Det handler om at lytte, diskutere og reflektere med ligesindede.

HR-Konferencen Cranet koster pr. person kr. 900,- ekskl. moms.

Vil du vide mere om NOCAs tema ‘Learning and Development’? Klik her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.