Coming Activities

Kollektiv ledelse som forandringsagent

19. November 2019
kl. 13.00 - 16.00  CET

 

Kollektiv ledelse - NOCA

Planlagt forandring er ofte afbilledet som ledt af heroiske, individuelle ledere. På dette møde vil vi afdække den forsømte rolle af kollektiv ledelse som forandringsagent, der beskriver dynamikken i samspillet mellem den formelle leder og det kollektive lederskab.

Traditionelt betragtes lederskab som noget, som ledere arver gennem deres position i et hierarki eller gennem fysiske eller personlige træk. For nylig er der imidlertid opstået en ny strøm af forskning, der omdanner denne ramme og ser lederskab som en kollektiv præstation, der har til formål at sikre, at alle er i stand til at deltage på lige fod i alle faser af beslutningstagningen. Dette indebærer også, at alle deltagere har ansvaret for at koordinere deres aktiviteter for at kunne fungere sammen imod kollektive mål.

Oplægsholderne på dette møde vil give nye indblik i, hvordan fejlslagne forandringsinitiativer kan undgås ved at tage brug af kollektiv ledelse.

NOCA vil, med denne begivenhed, vove sig ud i ukendt farvand, da dette møde vil indebære et indlæg af en ekspert i improvisationsteater, som vil demonstrere improvisationsteknikker, som vil føre os til en diskussion af effekten af improvisation i forbindelse med kollektiv ledelse.

Batia Wiesenfeld

Professor of Management og direktør for Business and Society Program på Leonard N. Stern School of Business, New York University. Hun er citeret i aviser og blade som The Financial Times og The Wallstreet Journal for hendes syn på transformation af virksomhedskultur og har optrådt på radio- og tv-programmer som Good Morning America.

Ann-Louise Holten

Ph.D. og lektor i arbejds- og organisationspsykologi ved Københavns Universitet. Hendes arbejde har optrådt i adskillige ledelses- og akademiske tidsskrifter, herunder Leadership & Organizational Development Journal, Management Decisions and Journal of Leadership Studies.

Stefan Pagels Andersen

Stefan er medstifter af Improv Comedy Copenhagen og har været skuespiller i 20 år. Han har arbejdet sammen med nogle af verdens største virksomheder indenfor eks. kommunikation, lederskab, rollespil og storytelling, herunder: Mærsk, Carlsberg, McKinsey, Deloitte, Chr. Hansen, Nestlé, CBS, DTU og mange flere.

Tag med NOCA til dette netværksmøde, hvor du vil blive introduceret til kollektiv ledelse som forandringsagent, og hvordan du kan implementere det i din egen organisation.

Oplæggene på dette møde vil være på engelsk, men der vil være mulighed for at sparre og netværke på dansk.

Er du interesseret i endnu mere viden omkring ‘Learning and Development’? Du kan læse meget mere om temaet her!

Du kan også se alle NOCAs kommende aktiviteter her!
Network of Corporate Academies

Become part of Denmark's leading HR network and create value in your organisation!

Log in

To log in to NOCA.dk, you as NOCA member must use the email address you provided to NOCA as a username along with the password that was provided to you. If you have trouble logging in, please contact the webmaster at: noca@noca.dk
Forgotten password? click here