Kommende Aktiviteter

Kollektiv ledelse som forandringsagent

19. november 2019
kl. 13.00 - 16.00  CET

 

Kollektiv ledelse - NOCA

Planlagt forandring er ofte afbilledet som ledt af heroiske, individuelle ledere. På dette møde vil vi afdække den forsømte rolle af kollektiv ledelse som forandringsagent, der beskriver dynamikken i samspillet mellem den formelle leder og det kollektive lederskab.

Traditionelt betragtes lederskab som noget, som ledere arver gennem deres position i et hierarki eller gennem fysiske eller personlige træk. For nylig er der imidlertid opstået en ny strøm af forskning, der omdanner denne ramme og ser lederskab som en kollektiv præstation, der har til formål at sikre, at alle er i stand til at deltage på lige fod i alle faser af beslutningstagningen. Dette indebærer også, at alle deltagere har ansvaret for at koordinere deres aktiviteter for at kunne fungere sammen imod kollektive mål.

Oplægsholderne på dette møde vil give nye indblik i, hvordan fejlslagne forandringsinitiativer kan undgås ved at tage brug af kollektiv ledelse.

NOCA vil, med denne begivenhed, vove sig ud i ukendt farvand, da dette møde vil indebære et indlæg af en ekspert i improvisationsteater, som vil demonstrere improvisationsteknikker, som vil føre os til en diskussion af effekten af improvisation i forbindelse med kollektiv ledelse.

Batia Wiesenfeld

Professor of Management og direktør for Business and Society Program på Leonard N. Stern School of Business, New York University. Hun er citeret i aviser og blade som The Financial Times og The Wallstreet Journal for hendes syn på transformation af virksomhedskultur og har optrådt på radio- og tv-programmer som Good Morning America.

Ann-Louise Holten

Ph.D. og lektor i arbejds- og organisationspsykologi ved Københavns Universitet. Hendes arbejde har optrådt i adskillige ledelses- og akademiske tidsskrifter, herunder Leadership & Organizational Development Journal, Management Decisions and Journal of Leadership Studies.

Stefan Pagels Andersen

Stefan er medstifter af Improv Comedy Copenhagen og har været skuespiller i 20 år. Han har arbejdet sammen med nogle af verdens største virksomheder indenfor eks. kommunikation, lederskab, rollespil og storytelling, herunder: Mærsk, Carlsberg, McKinsey, Deloitte, Chr. Hansen, Nestlé, CBS, DTU og mange flere.

Tag med NOCA til dette netværksmøde, hvor du vil blive introduceret til kollektiv ledelse som forandringsagent, og hvordan du kan implementere det i din egen organisation.

Oplæggene på dette møde vil være på engelsk, men der vil være mulighed for at sparre og netværke på dansk.

Er du interesseret i endnu mere viden omkring ‘Learning and Development’? Du kan læse meget mere om temaet her!

Du kan også se alle NOCAs kommende aktiviteter her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.