Academy of Management 2013

Årets Academy of Management-konference  afholdes i Lake Buena Vista (Orlando), Florida, USA. Traditionen tro arrangerer NOCA en fælles tur til konferencen, som finder sted d. 9. – 13. august, 2013. I år med mulighed for at forlænge opholdet med to meget interessante dage, med virksomhedsbesøg hos bl.a. Disney og Harley Davidson.

Årets AOM konference har i år fået navnet “Capitalism in Question”, men byder på meget mere end titlen antyder. Konferencen består af bl.a. 3.000 indlæg, workshops og præsentationer, og der er faglige input og opdateringer af enhver slags. En række kendte og mindre kendte forskere udfordrer hinanden og konferencens deltagere på aktuel forskning, viden og holdning, indenfor emner som: Human Ressource Management, Organizational Development, Talent Management, Change Management, Management Development og meget, meget mere. Du kan læse mere om konferencen på AOMs hjemmeside her.

Hvis du ønsker mere information om NOCAs tur til årets AOM konference, samt ekstra dage med virksomhedsbesøg, så se her.

 

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.