Cranet og HR-forskerprisen
– Et samarbejde mellem NOCA, CBS og CBS Executive

Som HR-professionel er det ofte en udfordring at orientere sig i den vigtigste forskning, der kan og bør påvirke HR’s praksis. Formålet med HR Konferencen Cranet har altid været at formidle ny og relevant HR-forskning til HR-professionelle.

Cranet - NOCA

Ambitionen med Cranet er at skabe et overblik over de mest relevante forskningsprojekter, for dig, som HR-professionel. Som deltager får du først og fremmest et indblik i den nyeste forskning indenfor HR, organisation og ledelse. Derudover, vil du grundet konferencen fokus på brobygning, tage en aktiv del i at styrke relationen imellem forskning og praksis indenfor HR-feltet.

HR-forskerprisen – et nyt tiltag i 2022

For at styrke Cranets øgede fokus på HR-forskningen, og ikke mindst værdien af forskning af høj kvalitet i Danmark, uddeler vi fra 2022 HR-forskerprisen på 25.000 kr.

Formålet med HR-forskerprisen er at synliggøre relevant HR-forskning fra et bredt udsnit af videnskabelige fagfelter. Fokus er på de mest praksisrelevante og bedst formidlede forskningsprojekter inden for HR, organisation og ledelse fra alle landets universiteter.

Læs mere om hvem, der kan søge samt hvordan man søger prisen her.

Dato
Torsdag den 3. marts 2022 kl. 9.00 – 16.30

Sted
Ovnhallen, Copenhagen Business School

Pris
Kr. 2500 ekskl. moms.

 

Programmet for Cranet 2022

På Cranet 2022 tager vi udgangspunkt i de mest aktuelle emner for HR. Omdrejningspunktet for alle indlæg er et solidt forskningsmæssigt fundament. Hvad ved vi? Hvad bør vi vide? Hvordan får vi ny relevant viden?

Overlæggeren for temaerne i 2022 bliver blandt andet:

  • Hvad siger forskningen om post-covid 19 arbejdsmiljøer?
  • Hvad siger forskningen om virtuelle arbejdsmiljøer?
  • Hvad siger forskningen om fremtidens ledelses- og organisationsformer?

På Cranet konferencen bliver du opdateret. Konferencen er et vigtigt mødepunkt for forskere og praktikere hvor fælles indsigt og refleksioner kan være med til at rykke vores fælles HR-disciplin.

Mød Key Note Speakers

Key notes Cranet - NOCA

Et detaljeret program for 2022 følger senere.

Cranet Konferencen

tirsdag 04 sep 2018

CRANET-KONFERENCEN 2018

HVAD ER HR’S ROLLE I DEN DIGITALE UDVIKLING? Cranet-Konferencen koster pr. person kr. 2.500,- ekskl.  Læs mere
Cranet,  Organisational Development and Design, 

NOCA viden

Læs mere

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.