Om NOCA

NOCA glad medelemmer

 

NOCA er en rummelig forening baseret på videndeling og netværk indenfor HR-relaterede emner. NOCAs medlemmer tæller

 • Offentlige og private virksomheder og organisationer
 • Universiteter og andre uddannelsesinstitutioner
 • Konsulentvirksomheder med fokus på organisations- og ledelsesudvikling

Det, der binder foreningen sammen, er ønsket om et lærende miljø, hvor deling af viden og erfaringer samt indblik i den seneste forskning indenfor HR skaber nysgerrighed og fælles læring til gavn for virksomhedens konkurrencekraft. NOCAs aktiviteter er præget af princippet “noget for noget”. I praksis betyder det, at medlemmerne skal være indstillet på, at bidrage positivt med viden og erfaringer fra det daglige arbejde. Til gengæld er det så også givet, at de får rigtig meget igen.

Interesseområderne i NOCA spænder over forretningsudvikling, strategisk kompetenceudvikling, organisationsdesign, talentudvikling, ledelsesudvikling, employer branding, global HR, sociale medier etc. Det er medlemmerne, der sætter dagsordenen og temaerne skifter derfor når nye behov opstår. Vær selv med til at sætte dagsordenen.

Ønsker du og din virksomhed at blive medlem af NOCA, kontakt da Head of NOCA, Ulrik Brix eller Network Advisor, Marie Louise Gaardbo, på enten noca@noca.dk – eller telefon 33 13 18 00

Medlemskab
Et medlemsskab i NOCA omfatter hele virksomheden, hvilket betyder at flere personer fra medlemsvirksomheden kan deltage i arrangementer og i temagrupper uden ekstra beregning.

NOCAs priser:
Indmeldelsesgebyr: 25.000 kr. + moms
Årlig kontingent: 32.500 kr. + moms

Bliv medlem

 

Det siger vore medlemmer ...

 • Det, der gør NOCA til det mest relevante netværk for mig er muligheden for at deltage i tema-netværk om det, der optager mig allermest sammen med andre i samme situtation. I NOCA er jeg sikker på at møde andre HR professionelle fra andre store danske virksomheder med globale udfordringer.

  Elmer Mortensen, FLSmidth

 • NOCA´s netværk giver rigtig stor værdi både i mit job, men også til hele Sygehus Lillebælt

  Mette Jacobsen, Sygehus Lillebælt

 • NOCA-netværket er et af de bedste netværk jeg har deltaget i. Møderne byder på kvalificerede debatter og input, der giver værdi til både mig og Dong Energy.

  Pernille Alberg, Ørsted

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.