Aktiviteter: Temaer

En god ‘Employee Experience’ gennem hele en medarbejders employee life cycle kan skabe værdi for interessenter på tværs af organisationen, da det kan øge graden af fastholdelse og forbedre motivation, hvilket kan føre til produktivitet.

Employee Experience - NOCA

Employee Experience fokuserer på at skabe det rigtige arbejdsmiljø for medarbejderne i organisationen. Emnet dækker over de faktorer, der driver engagement og employee satisfaction som f.eks. employer branding, onboarding, lederskab og organisational culture.

Temaet er tilrettelagt HR-profesionelle, som arbejder med engagement, leadership, employer branding og /eller HR process design. Herudover kan dette tema også indbefatte personer, der arbejder med medarbejder velfærd og sundhed, da både fysisk og psykisk velfærd er faktorer, som har indflydelse på employee satisfaction og engagement.

Centrale spørgsmål

 • Hvordan kan HR udvikle og implementere værktøjer til forbedring af Employee Experience?
 • Hvordan kan HR støtte ledelsen i at øge engagement?

Key Content

 • Employee lifecycle
 • Satisfaction and motivation
 • Engagement
 • Leadership
 • Employer Branding
 •  

Centrale aktiviteter

Indenfor dette tema har vi på det seneste beskæftiget os med:

 • Hvordan kan organisationer skabe deres Employer Branding på en hurtig og effektiv måde?

  Opbygningen af en virksomheds Employer Brand kan være en langsommelig proces, som vi sjældent har tid til at vente på. Derfor begynder flere organisationer at bruge den agile tankegang til at nå deres mål endnu hurtigere. En af disse agile metoder er at køre en sprint.

 • Kollektiv ledelse som forandringsagent

  Planlagt forandring er ofte afbilledet som ledt af heroiske, individuelle ledere. På dette møde afdækkes den forsømte rolle af kollektiv ledelse som forandringsagent, der beskriver dynamikken i samspillet mellem den formelle leder og det kollektive lederskab.

 • Stress kan forebygges – kom så i gang!

  hvor vi ser på, at stress er utrolig omkostningsfuld for virksomheder, men at der er hjælp at hente. Forskellige cases kan hjælpe med at beskrive hvordan man, både på det primære, sekundære og tertiære stadie, kan arbejde med at håndtere stressproblematikken i den gældende organisation.

 • Employee Experience starter med pre- og onboarding!

  På dette møde tager vi udgangspunkt i, at pre- og onboading ikke kun er et spørgsmål om at gøre ansættelsesprocessen sjov for nye medarbejdere, men det handler også om at skabe en stærk relation til nye medarbejdere. En relation som påvirker fastholdelse, engagement, performance og udvikling. Herudover er det også med til at påvirke om medarbejderne, både i og efter deres ansættelse, vil agere som ambassadører for organisationen.

 • Hvorfor er søvn vigtig?

  På dette netværksmøde gik Birgitte Rahbek Kornum i dybden med søvnens betydning for dig og dit velvære. Birgitte tog udgangspunkt i sin nye bog ”Forstå din søvn”, som bygger på den nyeste forskning om, hvad søvn er, og hvorfor det er vigtigt at sove nok hver nat. Der var også fokus på at forstå, hvorfor det også er vigtigt, at vi, ud fra et forretningsperspektiv, skal have et større fokus på medarbejdernes søvnrytmer, da søvn kan have en positiv indflydelse på performance.

 

Er du interesseret i endnu mere spændende indhold? Læs mere om alle NOCAs 9 temaer her.

Temaets aktiviteter

tirsdag 28 maj 2024

Ledelse af transformationer

I en tid præget af kriser, ekstreme forandringer og uforudsigelighed, er behovet for nye ledelsesformer,  Læs mere
Employee experience,  Learning and Development,  Talent Management, 
onsdag 21 aug 2024

Leder-onboarding

Fra Overset til Afgørende Succesfaktor I dag bliver onboarding af ledere ofte overset i virksomhedsverdenen,  Læs mere
Employee experience, 
onsdag 15 maj 2024

Ledelse på tværs

– Skab synergi og slip potentialet løs mellem generationer I dagens komplekse arbejdsmarked er det  Læs mere
Diversity and Inclusion,  Employee experience,  Learning and Development,  Organisational Development and Design, 

Det siger vores medlemmer ...

 • Mit medlemskab af NOCA giver mig en unik mulighed for at få den nyeste viden om, hvad der rører sig inden for talent acquisition. Med de mange andre store, globale virksomheder i NOCA bidrager mit aktive medlemskab til at få tilført best practice viden på ikke kun et dansk, men ligeledes internationalt niveau. Jeg har flere gange selv fået hjælp af NOCA-netværket til en konkret problemstilling og vice versa hjulpet andre.

  Bo Gøtz, Head of Talent Acquisition, Chr. Hansen

 • Hos NOCA oplever jeg altid en meget høj grad af faglighed og kvalitet. Og det er fantastisk at træde ind i et rum – virtuelt eller fysisk – hvor folk åbenhjertigt deler ud af erfaringer og udfordringer. Det er værdifuldt!

  Camilla Bille, VP People & Culture, Better Collective

 • Vi har haft stor glæde af NOCA-arrangementerne – både for egen udvikling, men i særdeleshed for vores kollegaer i de respektive teams, hvor de har kunne lære, sparre med andre og trykprøve idéer i fortroligt forum med andre. NOCAs arrangementer er konstant relevante ift. de HR-relaterede discipliner, der er ’oppe i tiden’, så vi har en oplevelse af just-in-time-arrangementer.

  Kristian Andrés, Head of People Development, Bestseller

 • I NOCA kan jeg dele viden og erfaring med andre store virksomheder – og fra helt andre brancher. Det giver mulighed for at spejle sig i, hvad andre gør; ny inspiration til at tænke på kanten af boksen og afprøve nye ideer; og ikke mindst giver det et netværk indenfor HR, der trumfer alt andet, man kan finde i Danmark. Der er en stor åbenhed og en overraskende høj grad af tillid på kryds og tværs – det er ret enestående.

  Mariane Therkelsen, Direktør Mennesker & Organisation, Region Nordjylland

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.