Om NOCA

anne lee

Anne Bisbjerg Lee, VP People & Organization Novozymes

Bestyrelsesformand

Anne Bisbjerg Lee er NOCAs bestyrelsesformand og VP People & Organization Novozymes. Anne har over 10 års erfaring som leder indenfor HRD og HRM i internationale organisationer. Anne har tidligere bl.a. været hos Novo Nordisk.

 
henrik-ryberg

Henrik Ryberg, Chef for Forsvarsakademiet

Næstformand

Henrik er næstformand i NOCAs bestyrelse og vicedirektør i Forsvarsministeriets Personalestyrelse. Henrik er uddannet officer i forsvaret og kommandør i søværnet.Han har en HD i organisation og Master i Offentlig Administration. Henrik har en lang karriere iforsvaret med erfaring fra bl.a. søværnet som skibschef og senest chefstillinger i Forsvarskommandoen, Forsvarets Personeltjeneste og Forsvarsakademiet.

Anne Lindholm Behnk_AT_4957 WEB

Anne Lindholm Behnk, Vicedirektør, HR, Århus Universitet

Bestyrelsesmedlem

Anne er medlem af NOCAs bestyrelse og Vicedirektør, HR på Århus Universitet. Anne kom til Århus Universitet i december 2012, efter at have været senior Director Talent Management / Corporate HR hos Arla Foods, hvor hun indtog rollen som Head of Organizational Development. I november 2015 blev Anne vicedirektør med ansvar fra HR.

Louise Sylvest, People (HR) Director, Bestseller

Bestyrelsesmedlem

Louise er medlem af NOCAs bestyrelse og PEOPLE (HR) Director i BESTSELLER. Louise er uddannet med en master i Business Administration and Management fra Aarhus Universitet og har arbejdet de sidste 8 år i BESTSELLER, hvor hun tidligere har været ansvarlig for Academy og Talent Development. Louise har igennem sin karriere også arbejdet indenfor konsulentbranchen.

piaireneandreasen

Pia Irene Andreasen, HR-direktør, PFA Pension

Bestyrelsesmedlem

Pia Irene er medlem af NOCAs bestyrelse og HR-direktør / CHRO hos PFA Pension. Pia har tidligere været i Bl.a. Danske Bank.

Pia Bramming - NOCAs bestyrelse

Pia Bramming, Department Head, Aarhus Universitet

Bestyrelsesmedlem

Pia er medlem af NOCAs bestyrelse og desuden lektor og Department Head på Aarhus Universitet. Herudover har hun tidligere været ansvarlig for HRM-uddannelserne på CBS og er det nuværende på AU. Pia har igennem sin karriere også arbejdet med en række forskningsprojekter i samarbejde med store organisationer i Danmark.

marianne therkelsen

Mariane Therkelsen, Direktør for forbedring, kvalitet og kommunikation, Region Nordjylland

Bestyrelsesmedlem

Mariane har i en årrække arbejdet med ledelse og som leder i den offentlige sektor. Tidligere som erfaren proceskonsulent med systemisk tilgang til lederudvikling, gruppeprocesser, forandringsledelse, organisationsudvikling, coaching m.m.

Mariane blev en del af NOCA’s bestyrelse i 2017.

Mads Junget Madsen

Mads Junget Madsen, VP for HR, Carlsberg

Bestyrelsesmedlem

Mads har haft en længere karriere inden for forsvaret, og tidligere arbejdet som konsulent. Han arbejder nu for Carlsberg, som han har gjort i en længere årrække.

Mads blev en del af NOCA’s bestyrelse i 2018.

Jacob Rye - NOCA

Jacob Rye, Director of People & Organisation Development, FLSmidth

Suppleant

Jacob har i en lang årrække arbejdet som Head of Supply Chain Management hos hhv. Telenor og Metro Cash and Carry. Sidenhen har han arbejdet som Global Capability Manager hos FLSmidth, hvor han nu er Director of People & Organisation Development.

Bente Høyer - NOCA

Bente Høyer, Head of HR, Sygehus Lillebælt

Suppleant

Bente er suppleant i bestyrelsen og Head of HR hos Sygehus Lillebælt. Hun har tidligere arbejdet hos nogle af industriens giganter, og hendes CV indeholder både lederstillinger hos Danmarks Radio, Dansk Industri, Danfoss og Maersk.

Det siger vores medlemmer ...

  • Det, der gør NOCA til det mest relevante netværk for mig er muligheden for at deltage i tema-netværk om det, der optager mig allermest sammen med andre i samme situtation. I NOCA er jeg sikker på at møde andre HR professionelle fra andre store danske virksomheder med globale udfordringer.

    Elmer Mortensen, FLSmidth

  • Da jeg for år tilbage skiftede karrierespor til HR området valgte jeg at engagere mig i NOCA for at accelerere min HR viden. Og jeg oplevede virkelig at jeg fik værdi for pengene gennem NOCAs arrangementer og netværk. Som formand for foreningen vil jeg gerne give lidt igen til en not-for-profit forening med et fantastisk formål og en stor vision.

    Lars Malmberg, Danske Bank

  • NOCAs årsdag er den bedste konference jeg har deltaget i i årevis – både i indhold og form.

    Henrik Holt Larsen, CBS

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.

Få opdateringer og nyheder om NOCA's kommende aktiviteter. Tilmeld dig vores nyhedsbrev 'NOCAnyt' i dag!

Jeg giver samtykke til NOCAs brug af de data, jeg leverer, og jeg har læst NOCAs persondatapolitik.