Om NOCA

Henrik Ryberg

Henrik Ryberg, Chef for Forsvarsakademiet

Bestyrelsesformand

Henrik er bestyrelsesformand i NOCAs bestyrelse og vicedirektør i Forsvarsministeriets Personalestyrelse. Henrik er uddannet officer i Forsvaret og kommandør i Søværnet. Han har en HD i organisation og Master i Offentlig Administration. Henrik har en lang karriere i Forsvaret med erfaring fra bl.a. Søværnet som skibschef og senest chefstillinger i Forsvarskommandoen, Forsvarets Personeltjeneste og Forsvarsakademiet.

Mads Junget Madsen

Mads Junget Madsen, VP for HR, Carlsberg

Næstformand

Mads har haft en længere karriere inden for forsvaret, og tidligere arbejdet som konsulent. Han arbejder nu for Carlsberg, som han har gjort i en længere årrække. Mads blev en del af NOCA’s bestyrelse i 2018.

Anne Lindholm Behnk

Anne Lindholm Behnk, Vicedirektør, HR, Århus Universitet

Bestyrelsesmedlem

Anne er medlem af NOCAs bestyrelse og Vicedirektør, HR på Århus Universitet. Anne kom til Århus Universitet i december 2012, efter at have været senior Director Talent Management / Corporate HR hos Arla Foods, hvor hun indtog rollen som Head of Organizational Development. I november 2015 blev Anne vicedirektør med ansvar fra HR.

Louise Sylvest, People (HR) Director, Bestseller

Bestyrelsesmedlem

Louise er medlem af NOCAs bestyrelse og PEOPLE (HR) Director i BESTSELLER. Louise er uddannet med en master i Business Administration and Management fra Aarhus Universitet og har arbejdet de sidste 8 år i BESTSELLER, hvor hun tidligere har været ansvarlig for Academy og Talent Development. Louise har igennem sin karriere også arbejdet inden for konsulentbranchen.

Pia Irene Andreasen - NOCA

Pia Irene Andreasen, HR-direktør, PFA Pension

Bestyrelsesmedlem

Pia Irene er medlem af NOCAs bestyrelse og HR-direktør / CHRO hos PFA Pension. Pia har tidligere været i bl.a. Danske Bank.

Pia Bramming - NOCAs bestyrelse

Pia Bramming, Department Head, Aarhus Universitet

Bestyrelsesmedlem

Pia er medlem af NOCAs bestyrelse og desuden lektor og Department Head på Aarhus Universitet. Herudover har hun tidligere været ansvarlig for HRM-uddannelserne på CBS og er det nuværende på AU. Pia har igennem sin karriere også arbejdet med en række forskningsprojekter i samarbejde med store organisationer i Danmark.

Mariane Therkelsen

Mariane Therkelsen, Direktør for Mennesker og Organisation, Region Nordjylland

Bestyrelsesmedlem

Mariane har i en årrække arbejdet med ledelse og som leder i den offentlige sektor. Tidligere som erfaren proceskonsulent med systemisk tilgang til lederudvikling, gruppeprocesser, forandringsledelse, organisationsudvikling, coaching m.m. Mariane blev en del af NOCA’s bestyrelse i 2017.

Alice Larsen

Alice Larsen, CVP Human Resources, Chr. Hansen

Bestyrelsesmedlem

Alice Larsen er CHRO hos Chr. Hansen. Alice har tidligere været ejer af konsulentvirksomheden New Day Company – en virksomhed med fokus på organisation-, ledelse- og medarbejderudvikling. 

Jacob Rye - NOCA

Jacob Rye, Director of People & Organisation Development, FLSmidth

Suppleant

Jacob har i en lang årrække arbejdet som Head of Supply Chain Management hos hhv. Telenor og Metro Cash and Carry. Sidenhen har han arbejdet som Global Capability Manager hos FLSmidth, hvor han nu er Director of People & Organisation Development.

Pierre Berkmann

Pierre Berkmann, SVP Group HR, GN Store Nord

Suppleant

Pierre Berkmann er SVP for Group HR hos GN Store Nord. Før Pierre kom til GN Store Nord har han haft en lang karriere hos AP Møller Mærsk, hvor han blandt andet var Regional HR Manager for North Asia hos Mærsk Line.

Thomas Molin

Thomas Molin, Vicedirektør HR, Københavns Universitet

Suppleant

Thomas er Vicedirektør HR ved Københavns Universitet. Thomas har mange års erfaring med udvikling af HR og ledelse inden for den offentlige sektor. Thomas har før været Sekretariatschef for Ledelseskommisionen samt Kontorchef hos Moderniseringsstyrelsen. 

Bård Grande

Bård Grande, SVP HR, ATP

Suppleant

Bård har mere end 20 års erfaring inden for HR. Bård er SVP HR hos ATP, og har før det haft en lang karriere som en del af Novo Nordisk HR.

Det siger vores medlemmer ...

  • NOCA mestrer at skabe arrangementer, der rammer plet inden for HR og ledelse, og som belyser de spændende temaer på en perspektivfyldt, seriøs, skarpvinklet og praktisk anvendelig måde, der inddrager medlemmerne.

    NOCA er som det uundværlige vandhul på savannen, som alle dyrene søger til for at slukke tørsten.

    Henrik Holt Larsen, Professor Emeritus, CBS

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.