NOCA er en forening af virksomheder, der blev etableret i 2002.

Vi er en upolitisk, not-for-profit forening – ejet og drevet af medlemmerne – for medlemmerne.

Formålet med NOCA er at bygge bro mellem forskning og praksis indenfor HR samt at facilitere videndeling og erfaringsudveksling medlemmerne imellem. Således er vi en forening hvor HR forskere og professionelle mødes og deler viden og erfaringer, som skaber værdi og øget konkurrencekraft for de enkelte medlemsvirksomheder.

NOCA gennemfører netværksmøder, konferencer, studieture mm. der holder medlemmerne opdateret indenfor HR forskning og best practice på både nationalt og internationalt plan.

Disse aktiviteter giver medlemmerne mulighed for at forene skabelsen af personlige relationer med fagligt samarbejde omkring forretningsmæssige udfordringer i et HR perspektiv.

NOCA er en forening for private og offentlige virksomheder, organisationer og uddannelsesinstitutioner, der styrker samspillet imellem forretningsstrategi og strategi for de menneskelige ressourcer.

 

Det siger vores medlemmer ...

  • NOCAs årsdag er den bedste konference jeg har deltaget i i årevis – både i indhold og form.

    Henrik Holt Larsen, CBS

  • Da jeg for år tilbage skiftede karrierespor til HR området valgte jeg at engagere mig i NOCA for at accelerere min HR viden. Og jeg oplevede virkelig at jeg fik værdi for pengene gennem NOCAs arrangementer og netværk. Som formand for foreningen vil jeg gerne give lidt igen til en not-for-profit forening med et fantastisk formål og en stor vision.

    Lars Malmberg, Danske Bank

  • NOCA-netværket er et af de bedste netværk jeg har deltaget i. Møderne byder på kvalificerede debatter og input, der giver værdi til både mig og Dong Energy.

    Pernille Alberg, Ørsted

NOCA viden

Læs mere

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.