NOCA er en forening af virksomheder, der blev etableret i 2002.

NOCA er en upolitisk, not-for-profit forening – ejet og drevet af medlemmerne – for medlemmerne.

Formålet med NOCA er at bygge bro mellem forskning og praksis indenfor HR samt at facilitere videndeling og erfaringsudveksling medlemmerne imellem. Således er NOCA en forening hvor HR forskere og professionelle mødes og deler viden og erfaringer, som skaber værdi og øget konkurrencekraft for de enkelte medlemsvirksomheder.

NOCA gennemfører netværksmøder, konferencer, studieture mm. der holder medlemmerne opdateret indenfor HR forskning og best practice på både nationalt og internationalt plan.

Disse aktiviteter giver medlemmerne mulighed for at forene skabelsen af personlige relationer med fagligt samarbejde omkring forretningsmæssige udfordringer i et HR perspektiv.

NOCA er en forening for private og offentlige virksomheder, organisationer og uddannelsesinstitutioner, der styrker samspillet imellem forretningsstrategi og strategi for de menneskelige ressourcer.

Video om NOCA

NOCA viden

Læs mere

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.

Få opdateringer og nyheder om NOCA's kommende aktiviteter. Tilmeld dig vores nyhedsbrev 'NOCAnyt' i dag!