NOCA er en forening af virksomheder, der blev etableret i 2002.

Vi er en upolitisk, not-for-profit forening – ejet og drevet af medlemmerne – for medlemmerne.

Formålet med NOCA er at bygge bro mellem forskning og praksis indenfor HR samt at facilitere videndeling og erfaringsudveksling medlemmerne imellem. Således er vi en forening hvor HR forskere og professionelle mødes og deler viden og erfaringer, som skaber værdi og øget konkurrencekraft for de enkelte medlemsvirksomheder.

NOCA gennemfører netværksmøder, konferencer, studieture mm. der holder medlemmerne opdateret indenfor HR forskning og best practice på både nationalt og internationalt plan.

Disse aktiviteter giver medlemmerne mulighed for at forene skabelsen af personlige relationer med fagligt samarbejde omkring forretningsmæssige udfordringer i et HR perspektiv.

NOCA er en forening for private og offentlige virksomheder, organisationer og uddannelsesinstitutioner, der styrker samspillet imellem forretningsstrategi og strategi for de menneskelige ressourcer.

 

Det siger vores medlemmer ...

  • NOCA mestrer at skabe arrangementer, der rammer plet inden for HR og ledelse, og som belyser de spændende temaer på en perspektivfyldt, seriøs, skarpvinklet og praktisk anvendelig måde, der inddrager medlemmerne.

    NOCA er som det uundværlige vandhul på savannen, som alle dyrene søger til for at slukke tørsten.

    Henrik Holt Larsen, Professor Emeritus, CBS

  • NOCA-netværket er et af de bedste netværk jeg har deltaget i. Møderne byder på kvalificerede debatter og input, der giver værdi til både mig og Ørsted.

    Pernille Alberg, Lead HR Business Partner, Ørsted

NOCA viden

Læs mere

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.