Aktiviteter: Temaer

Formålet med Talent Management temaet er at fokusere på evnen til at identificere, udvælge, udvikle og bevare talent i organisationer.

Talent Management - NOCAVi ser på, hvordan vi kan maksimere potentialet gennem identifikation af talentet, engagement og planlægning. Mere specifikt ser vi på, hvordan organisationer bruger data fra workforce og succession planning til at forstå hvilket talent, der eksisterer inden for organisationen, hvilke talenter der er behov for og til at identificere personer, der er særligt værdifulde for en organisation. Derudover fokuserer vi på “best practice” inden for udvikling og fastholdelse af talenter i organisationer.

Temaet er tilpasset til HR Specialister med ansvar for Talent Management. Herudover vil temaet også tilgodese HR Business Partners og HR-professionelle med ansvar for Recruitment og/eller Talent Acquisition, Employee Engagement, Remuneration og/eller Retention.

Centrale spørgsmål

 • Hvordan identificerer, udvikler og fastholder vi talent i vores organisation?
 • Hvad er ‘best practice’ indenfor Talent Management?

Centralt indhold

 • Talent Acquisition
 • Talent Identification
 • Talent Development
 • Employee Engagement og Fastholdelse
 • Millennials

Centrale aktiviteter

Indenfor dette tema har vi på det seneste beskæftiget os med:

 • Den nye generation på arbejdsmarkedet

  Hvad er det egentlig, denne nye generation af arbejdere vil have, og hvordan skal virksomhederne håndtere de udfordringer og muligheder, der potentielt er på spil? Til dette møde vil den kommende generation af HR-medarbejdere og repræsentanter fra forskellige virksomheder få chancen for at sparre med hinanden omkring hvilke muligheder, der er for en studerende på arbejdsmarkedet, og hvad en virksomhed kan forvente af den nye generation af potentielle arbejdstagere.

 • Fremtidens talentudvikling

  Er du godt nok rustet til talentudvikling i en fremtid med gig-economy, generation Y og digitalisering? Og hvordan skal vi håndtere spørgmål som: Hvordan identificerer vi potentiale og de rigtige talenter? Er lederne til deltagerne på talentprogrammet dygtige nok til at støtte deres talenter i den udviklingsproces, som programmet sætter i gang? Og kan de levere de karrieremuligheder efterfølgende, som deltagerne naturligt får en forventning om ved at være blevet udpeget? Dette møde indebar en diskussion af best, worst og next practice indenfor talentudvikling.

 • NOCA Konference – Bliv klar til den agile arbejdsstyrke

  Nutidens krav til at vores organisationer bliver mere fleksible, forandringsvillige og agile matches i høj grad af medarbejdernes behov for meningsfuldt arbejde, der direkte gør en forskel for andre. Med den agile arbejdsstyrke ser vi en vækst af talenter, der ønsker meget fleksible vilkår og arbejder freelance, så de kan arbejde med det, de er bedst til, når opgaven er der. Her sætter vi fokus på mobilisering og organisering af den agile arbejdsstyrke.

 • Hvor og hvordan får vi strategien og forretningens behov ind i talentudviklingen?

  Vi har længe arbejdet med at identificere, udvikle, fastholde, og få vores talenter videre i deres næste relevante rolle. De programmer, vi udvikler hertil, har tendens til at blive tunge at håndtere, både når det gælder den administration, prestige og de forventninger, der er involve­­ret. Til mødet hos PFA hørte vi om deres arbejde med talentudvikling. PFA tror på en bred talentudvikling frem for en eksklusiv talentpulje. De arbejder med at tage talentfulde medarbejdere ind på alle niveauer og har særligt fokus på, at få en stærk pipeline fra elever og nyuddannede til erfarne medarbejdere. Det kommer til udtryk i et elevprogram, som de har skabt for at sikre en stærk fødekæde til de forskellige rådgiverfunktioner.

 

Er du interesseret i endnu mere spændende indhold? Læs mere om alle NOCAs 9 temaer her.

Temaets aktiviteter

tirsdag 12 sep 2023

AI in HR – Session 2 – Ethical AI Integration

We are delighted to extend our invitation to the next-in-line stop on our online talk  Læs mere
Diversity and Inclusion,  Learning and Development,  Organisational Development and Design,  People Analytics,  Talent Management, 
onsdag 28 sep 2022

NOCAs Årsdag 2022: LUKKET FOR TILMELDING

ÅRSDAGEN 2022 ER NU LUKKET FOR TILMELDING OBS! Tilmelding er bindende efter den 5. september  Læs mere
Diversity and Inclusion,  Executive HR,  NOCAs Årsdag,  Organisational Development and Design,  Talent Management, 
onsdag 14 sep 2022

Mindsetbaseret ledelse (Online)

Brug mindsetbaseret ledelse: Fokusér på potentialet og styrk organisationens samarbejde og læring! Mange oplever en  Læs mere
Learning and Development,  Organisational Development and Design,  Talent Management, 

Det siger vores medlemmer ...

 • NOCA har været meget dygtige til at omstille sig til online events, og vi har som organisation fået endnu mere værdi ud af vores medlemskab gennem et meget turbulent år.

  Joachim Nisgaard, Head of Talent Management & Learning, Salling Group

 • Mit medlemskab af NOCA giver mig en unik mulighed for at få den nyeste viden om, hvad der rører sig inden for talent acquisition. Med de mange andre store, globale virksomheder i NOCA bidrager mit aktive medlemskab til at få tilført best practice viden på ikke kun et dansk, men ligeledes internationalt niveau. Jeg har flere gange selv fået hjælp af NOCA-netværket til en konkret problemstilling og vice versa hjulpet andre.

  Bo Gøtz, Head of Talent Acquisition, Chr. Hansen

 • Vi har haft stor glæde af NOCA-arrangementerne – både for egen udvikling, men i særdeleshed for vores kollegaer i de respektive teams, hvor de har kunne lære, sparre med andre og trykprøve idéer i fortroligt forum med andre. NOCAs arrangementer er konstant relevante ift. de HR-relaterede discipliner, der er ’oppe i tiden’, så vi har en oplevelse af just-in-time-arrangementer.

  Kristian Andrés, Head of People Development, Bestseller

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.