Aktiviteter: Temaer

Formålet med Talent Management temaet er at fokusere på evnen til at identificere, udvælge, udvikle og bevare talent i organisationer.

Talent Management - NOCAVi ser på, hvordan vi kan maksimere potentialet gennem identifikation af talentet, engagement og planlægning. Mere specifikt ser vi på, hvordan organisationer bruger data fra workforce og succession planning til at forstå hvilket talent, der eksisterer inden for organisationen, hvilke talenter der er behov for og til at identificere personer, der er særligt værdifulde for en organisation. Derudover fokuserer vi på “best practice” inden for udvikling og fastholdelse af talenter i organisationer.

Temaet er tilpasset til HR Specialister med ansvar for Talent Management. Herudover vil temaet også tilgodese HR Business Partners og HR-professionelle med ansvar for Recruitment og/eller Talent Acquisition, Employee Engagement, Remuneration og/eller Retention.

Centrale spørgsmål

 • Hvordan identificerer, udvikler og fastholder vi talent i vores organisation?
 • Hvad er ‘best practice’ indenfor Talent Management?

Centralt indhold

 • Talent Acquisition
 • Talent Identification
 • Talent Development
 • Employee Engagement og Fastholdelse
 • Millennials

Centrale aktiviteter

Indenfor dette tema har vi på det seneste beskæftiget os med:

 • Den nye generation på arbejdsmarkedet

  Hvad er det egentlig, denne nye generation af arbejdere vil have, og hvordan skal virksomhederne håndtere de udfordringer og muligheder, der potentielt er på spil? Til dette møde vil den kommende generation af HR-medarbejdere og repræsentanter fra forskellige virksomheder få chancen for at sparre med hinanden omkring hvilke muligheder, der er for en studerende på arbejdsmarkedet, og hvad en virksomhed kan forvente af den nye generation af potentielle arbejdstagere.

 • Fremtidens talentudvikling

  Er du godt nok rustet til talentudvikling i en fremtid med gig-economy, generation Y og digitalisering? Og hvordan skal vi håndtere spørgmål som: Hvordan identificerer vi potentiale og de rigtige talenter? Er lederne til deltagerne på talentprogrammet dygtige nok til at støtte deres talenter i den udviklingsproces, som programmet sætter i gang? Og kan de levere de karrieremuligheder efterfølgende, som deltagerne naturligt får en forventning om ved at være blevet udpeget? Dette møde indebar en diskussion af best, worst og next practice indenfor talentudvikling.

 • NOCA Konference – Bliv klar til den agile arbejdsstyrke

  Nutidens krav til at vores organisationer bliver mere fleksible, forandringsvillige og agile matches i høj grad af medarbejdernes behov for meningsfuldt arbejde, der direkte gør en forskel for andre. Med den agile arbejdsstyrke ser vi en vækst af talenter, der ønsker meget fleksible vilkår og arbejder freelance, så de kan arbejde med det, de er bedst til, når opgaven er der. Her sætter vi fokus på mobilisering og organisering af den agile arbejdsstyrke.

 • Hvor og hvordan får vi strategien og forretningens behov ind i talentudviklingen?

  Vi har længe arbejdet med at identificere, udvikle, fastholde, og få vores talenter videre i deres næste relevante rolle. De programmer, vi udvikler hertil, har tendens til at blive tunge at håndtere, både når det gælder den administration, prestige og de forventninger, der er involve­­ret. Til mødet hos PFA hørte vi om deres arbejde med talentudvikling. PFA tror på en bred talentudvikling frem for en eksklusiv talentpulje. De arbejder med at tage talentfulde medarbejdere ind på alle niveauer og har særligt fokus på, at få en stærk pipeline fra elever og nyuddannede til erfarne medarbejdere. Det kommer til udtryk i et elevprogram, som de har skabt for at sikre en stærk fødekæde til de forskellige rådgiverfunktioner.

 

Er du interesseret i endnu mere spændende indhold? Læs mere om alle NOCAs 9 temaer her.

Temaets aktiviteter

Det siger vores medlemmer ...

 • Det, der gør NOCA til det mest relevante netværk for mig er muligheden for at deltage i tema-netværk om det, der optager mig allermest sammen med andre i samme situtation. I NOCA er jeg sikker på at møde andre HR professionelle fra andre store danske virksomheder med globale udfordringer.

  Elmer Mortensen, FLSmidth

 • Da jeg for år tilbage skiftede karrierespor til HR området valgte jeg at engagere mig i NOCA for at accelerere min HR viden. Og jeg oplevede virkelig at jeg fik værdi for pengene gennem NOCAs arrangementer og netværk. Som formand for foreningen vil jeg gerne give lidt igen til en not-for-profit forening med et fantastisk formål og en stor vision.

  Lars Malmberg, Danske Bank

 • NOCA´s netværk giver rigtig stor værdi både i mit job, men også til hele Sygehus Lillebælt

  Mette Jacobsen, Sygehus Lillebælt

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.