Aktiviteter: Temaer

Diversity and Inclusion er centralt for organisationernes evne til at opbygge et miljø og praksis, hvori enkeltpersoner kan være sig selv og få støtte, så de kan arbejde bedst muligt.

Diversity and Inclusion - NOCA

Det handler om at kende og gå ud over compliance- og lovgivningskravene for at oprette og gennemføre tilgange, der sikrer, at enkeltpersoner blomstrer samtidig med, at organisationerne kan opfylde deres ansvar. Oprettelsen af et virkelig inkluderende miljø kræver integration af mangfoldighed i politikker, processer og det bredere organisatoriske system.

Temaet er for alle men er særligt tilpasset HR-profesionelle med ansvar for Diversity and Inclusion projekter i deres organisation. Udover HR-specialister vil temaet også tilgodese HR Business Partners og/eller HR-profesionelle med ansvar for Leadership Development, Talent Management og/eller Employee Engagement initiativer.

Centrale spørgsmål:

 • Hvordan kan organisationer arbejde med at forbedre kønsbalancen?
 • Hvilken indvirkning har D&I initiativer på individuelle og organisatoriske præstationer?
 • Hvad er ‘best practice’ indenfor emnet?

Centralt indhold

 • D&I politikker
 • D&I initiativer
 • Lederskab
 • HR Strategi and KPI’er
 • Talent Management

Centrale aktiviteter

Indenfor dette tema har vi på det seneste beskæftiget os med:

 • HR in a Global World

  Til dette møde blev der diskuteret og delt viden omkring promovering af strategi, samarbejde, eksekvering, fælles standarder, best practice og forandring på tværs af grænser. Der blev delt indsigter i arbejde på tværs af lovgivning, kultur, sprog, tidszoner og uddannelsesniveau, som alle er centrale områder, når man udfører HR i en global verden.

 • Diversitet er andet end stiletter på ledelsesgangen – Et nyt paradigme for mangfoldighedsledelse

  Mangfoldighed har længe været på den organisatoriske dagsorden, men reduceres i praksis ofte til et spørgsmål om antal nydanske kolleger og kvinder på ledelsesgangen. Nye tilgange inden for mangfoldighedsledelse giver grundlag for at arbejde bredere forretningsstrategisk med diversitet. Hos blandt andet Arla Foods arbejder lederteams med fælles udviklingsforløb og udfordring af stenalderhjernen med fokus på at opnå en innovativ samarbejdskultur og inkluderende ledelse, der understøtter den globale strategi.

 • Stress kan forebygges – kom så i gang!

  hvor vi ser på, at stress er utrolig omkostningsfuld for virksomheder, men at der er hjælp at hente. Forskellige cases kan hjælpe med at beskrive hvordan man, både på det primære, sekundære og tertiære stadie, kan arbejde med at håndtere stressproblematikken i den gældende organisation.

 • Den nye generation på arbejdsmarkedet

  Hvad er det egentlig, denne nye generation af arbejdere vil have, og hvordan skal virksomhederne håndtere de udfordringer og muligheder, der potentielt er på spil? Til dette møde vil den kommende generation af HR-medarbejdere og repræsentanter fra forskellige virksomheder få chancen for at sparre med hinanden omkring hvilke muligheder, der er for en studerende på arbejdsmarkedet, og hvad en virksomhed kan forvente af den nye generation af potentielle arbejdstagere.

 • Ledelse af unge

  Danske virksomheder står overfor store udfordringer, når det kommer til ledelse af unge, nye medarbejdere i både nytidens og fremtidens digitale hverdag. Vi har i dag et arbejdsmarked med 5 generationer med vidt forskellige forudsætninger og forventninger til arbejdsmarkedet, som skal samarbejde om at løse organisationens opgaver. Men skal man inddele medarbejderne i de gamle og de unge i den tro, at dette vil lette ledelsesopgaven? Eller skal man i stedet skære alle over en kam?

 

Er du interesseret i endnu mere spændende indhold? Læs mere om alle NOCAs 9 temaer her.

Temaets aktiviteter

onsdag 15 maj 2024

Ledelse på tværs

– Skab synergi og slip potentialet løs mellem generationer I dagens komplekse arbejdsmarked er det  Læs mere
Diversity and Inclusion,  Employee experience,  Learning and Development,  Organisational Development and Design, 
onsdag 08 maj 2024

Menopause-Aware Workplaces with CIPD & The LEGO Group

Menopause-Aware Workplaces with CIPD & The LEGO Group Considering that menopause is a stage of  Læs mere
Diversity and Inclusion,  Employee experience,  Employee Relations,  English events,  Learning and Development,  Organisational Development and Design,  Talent Management, 
onsdag 17 apr 2024

HR Tech Day

HR Tech Day Algorithm Art, National Digital Advisor Jan Damsgaard, The Josh Bersin Company and  Læs mere
Diversity and Inclusion,  Employee experience,  Employee Relations,  English events,  Learning and Development,  Organisational Development and Design,  People Analytics,  Talent Management, 
 • Gennem NOCA har jeg fået et stærkt og relevant netværk i andre store virksomheder i Danmark. Her får jeg inspiration og sparring.

  Anne Bisbjerg Lee, Head of HR, LB forsikring

 • Hos NOCA oplever jeg altid en meget høj grad af faglighed og kvalitet. Og det er fantastisk at træde ind i et rum – virtuelt eller fysisk – hvor folk åbenhjertigt deler ud af erfaringer og udfordringer. Det er værdifuldt!

  Camilla Bille, VP People & Culture, Better Collective

 • Vi har haft stor glæde af NOCA-arrangementerne – både for egen udvikling, men i særdeleshed for vores kollegaer i de respektive teams, hvor de har kunne lære, sparre med andre og trykprøve idéer i fortroligt forum med andre. NOCAs arrangementer er konstant relevante ift. de HR-relaterede discipliner, der er ’oppe i tiden’, så vi har en oplevelse af just-in-time-arrangementer.

  Kristian Andrés, Head of People Development, Bestseller

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.