Aktiviteter: Temaer

Compensation and benefits er kendt for at være en vigtig drivkraft for engagement og fastholdelse af talent i organisationer. Men grundet fortsat udvikling inden for lovgivning og softwareudvikling er området meget komplekst og kræver en specialiseret viden. Også spørgsmålet om “pay for performance” er et område, som mange organisationer løbende arbejder med for at sikre de rette incitamentsprogrammer til at fastholde talent.

Compensation and Benefits - NOCACompensations and benefits handler om at designe og implementere strategier, der sikrer, at arbejderne belønnes i overensstemmelse med den organisatoriske kontekst og kultur i forhold til det eksterne markedsmiljø. Det kræver specifik viden inden for en række specialområder at kunne skabe og implementere belønningspakker, f.eks. executive reward, international reward og pay and benefit modelling. Det er centralt at forstå sammenhængen mellem reward og performance, både på individuel og organisatorisk plan.

Temaet er for alle men er særligt tilpasset Compensation and Benefit eksperter. Herudover tilgodeser temaet HR Operations eksperter såvel som Heads of HR med ansvar for lønforhandlinger.

Centrale spørgsmål

 • Hvordan skaber vi de bedste Compensation and Benefits pakker til at fastholde talent?
 • Hvordan sikrer vi ‘pay for performance’?

Centralt indhold

 • Fixed vs variable pay
 • Executive Remuneration
 • People software solutions
 • Incentive programmes
 • Benefits
 • People policies and regulations
 • Pay for Performance

Centrale aktiviteter

Indenfor dette tema har vi på det seneste beskæftiget os med:

 • Bonus og anden resultatløn: Rigtig mange virksomheder har indført en eller flere bonussystemer med henblik på at øge den enkelte medarbejders, samt hele virksomhedens, samlede performance. et bonussystem er dog ikke uden komplikationer og kræver derved en hel del vedligeholdelse og opfølgning. En række sager viser os, at der nok hersker en del uklarhed på området til skade for både ansatte og virksomhederne.
 • Fleksible ansættelsesformer: Virksomhedernes øgede interesse for en fleksibel arbejdsstyrke kalder naturligt på en række fleksible ansættelsesformer. På dagen fik vi indblik i en række af de udfordringer og muligheder, som de fleksible ansættelsesformer fører med sig. Der blev blandt andet diskuteret anvendelsen af selvstændige konsulenter vs. ansatte, vikarer, midlertidige ansættelser, fleksible opgaver og fleksibel arbejdstid.

 

Er du interesseret i endnu mere spændende indhold? Læs mere om alle NOCAs 9 temaer her.

Temaets aktiviteter

onsdag 23 aug 2017

Bonus og anden resultatløn

Den 23. august mødes vi til en sand NOCA-dag hos Norrbom Vinding. Her vil vi  Læs mere
Compensation and Benefits,  Employee Relations, 

Det siger vores medlemmer ...

 • Med Noca har vi et meget professionelt og unikt netværk, som alle medarbejdere i vores HR afdeling bruger på tværs af positioner og arbejdsområder. Vi oplever, at Noca dækker HR paletten meget bredt og med opdaterede indsigter.

  Anne Magnussen, Head of HR Legal & Operations, Carlsberg

 • I min optik tilbyder NOCA HR-professionelle – både chefer og medarbejdere – en unik pallette af muligheder for inspiration, videndeling og netværksskabelse. Da NOCA mange indsatsområder alene er drevet af medlemmernes interesse og engagement, er det aktualiteten i HR-temaerne og ikke økonomisk profit, som driver de mange spændende aktiviteter – og det gør en kæmpe forskel.

  Henrik Ryberg, Chef for Forsvarsakademiet

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.