ChatGPT = fra Zero til Hero

 

Download slides

Download Slido resultater

Er du klar til at udforske fremtidens HR-landskab, hvor kunstig intelligens ikke kun er en mulighed, men en nødvendighed? Se videoen fra dette webinar hvor Professor og direktør Claus Nygaard hvor han udfoldede mulighederne indenfor AI.

Han dykkede ned i, hvordan AI teknologi har potentialet til at transformere HR-branchen. Claus udforsker HR-værdikæden og giver konkrete eksempler på, hvordan AI kan optimere rekrutteringsprocesser, personalisere medarbejderudvikling og automatisere administrative opgaver. Forestil dig et værktøj, der ikke kun kan screene tusindvis af ansøgninger på få sekunder, men også forudsige kandidatens performance og kulturelle tilpasning.


Men det stopper ikke der. Claus viser også, hvordan AI’s analytiske evner kan udnyttes til at forbedre medarbejdertilfredshed og fastholde talent ved at identificere vækstmuligheder.

Foredraget gav en praktisk forståelse af de nyeste AI-værktøjer og strategier til effektivisering af dit HR-arbejde.

Så uanset om du er HR-professionel, leder eller bare generelt interesseret i fremtidens arbejdsmarked, er dette foredrag dit første skridt mod en mere effektiv og innovativ HR-fremtid. 

 

Claus Nygaard er professor, ph.d. og direktør hos cph:learning. Han er oprindeligt uddannet cand.merc. SOL (strategi, organisation og ledelse) fra CBS og har en ph.d. fra CBS i strategiske samarbejdsrelationer inden for dansk fremstillingsindustri. Med næsten 30 års erfaring i at bygge bro mellem praksis og akademi har Claus dedikeret sin karriere til at styrke virksomheders performance og medarbejderes trivsel.

Hans viden stammer fra forskning i praksis, mere end 1.000 timers executive undervisning og over 120 workshops. Claus har udgivet sin viden i mere end 150 publikationer på dansk, svensk, tysk og engelsk. Claus fokuserer på fem integrerede nøgleområder: 1. AI, ChatGPT og automatisering 2. Agil forretningsudvikling 3. Motivation af mennesker, kulturforandring og forbedring af præsentationer med positiv psykologi 4. Design af impact-læringsprogrammer 5. Workshop-facilitator og keynote speaker

Læs mere om NOCA temaet Employee Experience her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.