NOCA viden

Er der en leder til stede? – Lars Pedersen

Er der en leder til stede?

At lede på distancen er et vilkår for mange organisationer – private og offentlige, danske og internationale. 

Som leder, projektleder, specialist, underviser eller konsulent får du med ‘Er der en leder til stede’ en sammenhængende fremstilling af, hvad der er fald- og guldgruberne i distribuerede organisationer, såsom:   

  • Hvordan skaber I nære relationer over distancen?
  • Hvordan sikrer I sammenhænge mellem de lokale opgaver og den globale strategi, så det giver mening for de involverede?
  • Hvordan kan den IT-støttede kommunikation designes, så I opnår engagement og ejerskab på det enkelte arbejdssted?
  • Hvordan opløser I siloerne og får den tværgående videndeling til at skabe værdi?
  • Hvordan kan du udøve distanceledelse, så du fremmer distancemedarbejderens selvledelse?  

Er der en leder til stede giver inspiration fra teori og forskning såvel som erfaringer fra praksis.  Hvert kapitel indeholder konkrete værktøjer, som du kan anvende til at styrke jeres kompetencer og engagement på tværs af arbejdssteder.

Desuden er der igennem bogen en række refleksionsspørgsmål, som kan bygge bro mellem udfordringerne i din hverdag og bogens temaer. Med bogen bliver du således klædt på til at tage nye initiativer og skabe ny adfærd i den virtuelle organisation med henblik på at styrke nærvær, fællesskab og effektivitet.   Er der en leder til stede er primært henvendt til ledere og projektledere, men den er også meget anvendelig for andre, som skal skabe gode relationer og gode resultater over distancen. Bogen kan anvendes som lærebog eller som selvstændig læsning.

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.