Finalister til HR-forskerprisen 2022

HR-forskerprisen 2022 - NOCA

Er du nysgerrig på, hvilke forskere du kan møde til dette års HR-konference?

I forbindelse med at bedømmelsesudvalgets votering er afgjort, kan vi med stor begejstring nu offentliggøre dette års finalister til HR-forskerprisen. Nedenfor kan du se de video-præsentationer, som de hver især er stillet op med. Til HR-konferencen kan du se forskere live og opleve deres forskning udfolde sig i en workshop. 

Finalisternes forskning spænder fra emner som Ledelsesudvikling til Talent Management. Forskerne selv repræsenterer Forsvarsakademiet, Copenhagen Business School og Syddansk Universitet.

Finalisterne er:

  • Jakob Rømer Barfod, Forsvarsakademiet
  • Magnus Larsson & Morten Knudsen, Copenhagen Business School
  • Nicole Franziska Richter, Syddansk Universitet

 

Vil du være med til at afgøre hvilken af forskerne, der skal løbe med HR-forskerprisen 2022? Og som skal belønnes for at skabe praksisrelevant HR-forskning? Så kan du tilmelde dig til HR-konferencen Cranet. Du kan se programmet her og tilmelde dig via linket nedenfor.

 

Tilmelding til konferencen sker via CBS Executive her.

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.