Finalister til HR-forskerprisen 2022

HR-forskerprisen 2022 - NOCA

Er du nysgerrig på, hvilke forskere du kan møde til dette års HR-konference?

I forbindelse med at bedømmelsesudvalgets votering er afgjort, kan vi med stor begejstring nu offentliggøre dette års finalister til HR-forskerprisen. Nedenfor kan du se de video-præsentationer, som de hver især er stillet op med. Til HR-konferencen kan du se forskere live og opleve deres forskning udfolde sig i en workshop. 

Finalisternes forskning spænder fra emner som Ledelsesudvikling til Talent Management. Forskerne selv repræsenterer Forsvarsakademiet, Copenhagen Business School og Syddansk Universitet.

Finalisterne er:

  • Jakob Rømer Barfod, Forsvarsakademiet
  • Magnus Larsson & Morten Knudsen, Copenhagen Business School
  • Nicole Franziska Richter, Syddansk Universitet

 

Vil du være med til at afgøre hvilken af forskerne, der skal løbe med HR-forskerprisen 2022? Og som skal belønnes for at skabe praksisrelevant HR-forskning? Så kan du tilmelde dig til HR-konferencen Cranet. Du kan se programmet her og tilmelde dig via linket nedenfor.

 

Tilmelding til konferencen sker via CBS Executive her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.