Ledelse af transformationer

Download slides

I en tid præget af kriser, ekstreme forandringer og uforudsigelighed, er behovet for nye ledelsesformer, der fremmer håb og liv, vigtigere end nogensinde før. For hvordan leder vi os selv og andre igennem sådanne forandringer?

I dette webinar gav Christa Breum Amhøj med udgangspunkt i sin forskning og seneste udgivelse, “Ledelse af Transformationer på Kanten,” os perspektiver på, hvad vi har brug for som ledere og HR-professionelle, når vi leder transformationer. Men også ideer till hvordan vi kan navigere på kanten af vores kendte systemer og lykkes med disse nødvendige omstillinger gennem mere radikal og kollektiv ledelse, der anvender kreative, demokratiserende og regenerative metoder.

“Ledelse af Transformationer på Kanten” indeholder viden og metoder der kommer fra forskellige domæner som kunst, forskning, aktivisme og politik. Områder der kan indeholde mere sanselighed og cirkulær rationalitet som kan være et værdigt alternativ til den dominerende rationalitet, der er målrettet, funktionel og lineær.

Denne tilgang giver os mulighed for at blive mere kreative HR-professionelle, der tør gå nye veje for at forbedre de økosystemer, vi er en del af – på tværs af roller, siloer og organisationer. Webinaret giver viden om, hvordan vi kan transformere vores sociale relationer, økosystemer og samfundet i mødet med en ukendt fremtid.

 

Christa Breum Amhøj, Ph.d. og ekstern lektor i offentlig ledelse på CBS og stifter af Aktionsuniversitetet

Christa har siden 2001 arbejdet med offentlig ledelse. 

Hun underviser på DTU/DJØF i ledelse og bæredygtighed. Desuden designer og udfører Christa aktionslæringsprocesser i offentlige virksomheder. Hendes fokus er at skabe bedre løsninger ved at samarbejde på tværs og med eksterne partnere. 

I regi af WHO’s danske netværk, Sund By Netværket, har hun de sidste 15 år arbejdet med at skabe innovative partnerskaber mellem civilsamfund og offentlige organisationer.

Aktionsuniversitetet er en platform for ledere, kunstnere og praktikere, der er nysgerrige på at udvikle og skabe kreative, eksperimenterende og kollaborative metoder, der kan gå på kanten af den rationalitet, der har skabt de problemer vi ser i dag.

Christa er desuden forfatter til et utal af artikler, kapitler og bøger om at gentænke lederskab og ledelse.

Du kan læse mere om Christas forskning her: https://research.cbs.dk/da/persons/christa-breum-amh%C3%B8j

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.