Kommende Aktiviteter

Academy of Management 2022

05. august 2022 - 09. august 2022
kl. 00.00  CET

AOM22 - NOCA

Turen er nu lukket for tilmeldinger for i år. Vi håber at se jer næste år!

Sammen tilbyder NOCA og CBS Executive en fagligt faciliteret studietur til Academy of Management-konferencen (AOM), som i 2022 foregår i Seattle og har temaet Creating A Better World. Studieturen er en unik mulighed for at blive inspireret af verdens største ledelseskonference, der tiltrækker over 12.000 forskere inden for ledelse, organisation og strategi. Målgruppen er danske ledere og specialister, som ønsker en brobygning til den nyeste viden og forskning inden for HRM- og ledelsestemaer, der er relevante for danske virksomheder og organisationer.

Konferencen afholdes fra d. 5.-9. august, og her kan du vælge mellem mere end 2000 oplæg, workshops, præsentationer etc., der alle er præget af den nyeste faglige udvikling. Deltag i daglige dialoger med andre NOCA-deltagere om, hvordan den faglige inspiration kan blive til konkrete handlinger i din organisation. Er du nysgerrig på at høre mere, kan du deltage på introduktionsmødet i december.

Det får du

  • Fuld adgang til over 2000 oplæg, workshops, præsentationer v. over 5 konferencedage.
  • En vejledningsguide til, hvordan man bedst organiserer sin konferenceagenda.
  • 4 faglige og faciliterede fælles debriefs (foregår hver eftermiddag).
  • 5 overnatninger morgenmad på hotel tæt ved konferencefaciliteterne. Check-ind er torsdag d. 4. august og check-ud er tirsdag d. 9.august. (7 overnatninger ved deltagelse i virksomhedsbesøg)
  • En fælles middag og masser af mulighed for at møde andre deltagere.

Efter konferencen har du mulighed for at deltage på 2-3 virksomhedsbesøg i Seattleområdet fra d. 10.-11. august, hvor vi bliver inspireret af, hvordan disse organisationer håndterer de udfordringer, vi bl.a. har drøftet på konferencedagene. 

Sparringsteamet på turen

NOCA og CBS Executive vil igen i år skabe dit afsæt for at deltage og skabe refleksionsrum på konferencen, hvor vi diskuterer og reflekterer over, hvad vi hører fra forskningsverdenen om ledelse og organisation og i fællesskab bringer det ind i egen kontekst.

AOM 2022 - NOCA

Du kan læse mere om AOM her eller høre hvad deltagerne siger om studieturen nedenfor.

Info & priser

Academy of Management: 5.–9. august 2022 inkl. virksomhedsbesøg: 5.–11. august 2022

Vejledende priserne for AOM 2022 – Konferencen er momsfritaget

Konferencen medlemspris: 28.550 kr. | ikke-medlem: 34.150 kr.

Konferencen + ekstradagene: medlemspris: 34.150 kr. | ikke-medlem: 39.750 kr.

Begge priser er eksklusiv flybillet tur/retur.

Hvad siger deltagerne om AOM?
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.