Kommende Aktiviteter

Academy of Management 2022

05. august 2022 - 09. august 2022
kl. 00.00  CET

NOCA og CBS Executive tilbyder nu en fagligt faciliteret studietur til Academy of Management-konferencen (AOM), som i 2022 foregår i Seattle. Studieturen er en unik mulighed for at blive inspireret af verdens største ledelseskonference, der tiltrækker over 10.000 forskere inden for ledelse, organisation og strategi. Målgruppen er danske ledere og specialister, som ønsker en brobygning til den nyeste viden og forskning inden for HRM- og ledelses-temaer, der er relevante for danske virksomheder og organisationer.

Konferencen afholdes fra d. 5.-9. august, og her kan du vælge mellem mere end 1500 oplæg, workshops, præsentationer etc., der alle er præget af den nyeste faglige udvikling. Deltag i daglige dialoger med andre NOCA-deltagere om, hvordan den faglige inspiration kan blive til konkrete handlinger i din organisation.

Du kan også tage den udvidede tur til AOM, hvor du får 2 dage med virksomhedsbesøg.

Virksomhedsdagene er fra d. 10. august – 11. august.

Hvorfor deltage igennem NOCA og CBS Executive?

Ved at rejse med NOCA og CBS Executive får du øget dit udbytte af at deltage i konferencen gennem de daglige debriefing sessioner, hvor dagens læring deles mellem deltagerne. For at styrke denne læring yderligere sørger vi for dagligt at dokumentere vores læringsdialog, så vi alle efter konferencen har rigtig gode noter, der også kan deles med andre i organisationen.
Ved at deltage på AOM som studietur får du ligeledes udbygget dit faglige netværk med meget nære kontakter.

Siden AOM første gang

Siden 1951 hvor AOM’ første årsmøde blev afholdt, har verden oplevet kritiske fremskridt og udfordringer, samtidig med at den er præget af større kompleksitet og mangfoldighed. Nu har vi mere end nogensinde brug for lærde og praktikere, der kan navigere og give mening om disse spændinger ved at tænke på bred og integrerende måder. Således som vi forbereder vores årsmøde i 2019, lad os fantasifulde og vigtigere bruge vores evner og stemmer til at undersøge ledelses- og organisationsspørgsmål, der fremmer vores forståelse af den inkluderende organisation.

Vi er ved at planlægge 2 ekstradage, hvor vi skal besøge virksomheder i området. Det er naturligvis muligt at deltage udelukkende i selve konferencen, men vi håber, at mange af jer vælger at blive og deltage i ekstradagene.

Info

Academy of Management: 5. – 9. august 2022

Academy of Management + ekstradagene: 5. – 11. august 2022

Vejledende priserne for AOM 2022 – Konferencen er momsfritaget

Pris for selve konferencen: 23.900 kr. (medlemspris)

Pris for konferencen + ekstradagene: 28.900 kr. (medlemspris)

Begge priser er eksklusiv flybillet tur/retur.

AOM for ikke-NOCAmedlemmer: 28.900 kr. for deltagelse i konferencen og 33.900 kr. for deltagelse i den udvidede tur med virksomhedsbesøg.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.