Kommende Aktiviteter

AOM 2019 – Understanding the Inclusive Organization

09. august 2019 - 13. august 2019
kl. 00.00  CET

NOCA og CBS Executive tilbyder nu en fagligt faciliteret studietur til Academy of Management-konferencen (AOM), som i 2019 foregår i Boston. Studieturen er en unik mulighed for at blive inspireret af verdens største ledelseskonference, der tiltrækker over 10.000 forskere inden for ledelse, organisation og strategi. Målgruppen er danske ledere og specialister, som ønsker en brobygning til den nyeste viden og forskning inden for HRM- og ledelses-temaer, der er relevante for danske virksomheder og organisationer.

Konferencen afholdes fra d. 9.-13. august, og her kan du vælge mellem mere end 1500 oplæg, workshops, præsentationer etc., der alle er præget af den nyeste faglige udvikling. Deltag i daglige dialoger med andre NOCA-deltagere om, hvordan den faglige inspiration kan blive til konkrete handlinger i din organisation.

Du kan også tage den udvidet tur til AOM, hvor du får 2 dage med virksomhedsbesøg.

Virksomhedsdagene er fra d. 14. august – 15. august.

Hvorfor deltage igennem NOCA og CBS Executive?

Ved at rejse med NOCA og CBS Executive får du øget dit udbytte af at deltage i konferencen gennem de daglige debriefing sessioner, hvor dagens læring deles mellem deltagerne. For at styrke denne læring yderligere sørger vi for dagligt at dokumentere vores læringsdialog, så vi alle efter konferencen har rigtig gode noter, der også kan deles med andre i organisationen.
Ved at deltage på AOM som studietur får du ligeledes udbygget dit faglige netværk med meget nære kontakter.

Virksomhedsbesøg: 

Et af besøgene vil være på det verdenskendte universitet MIT.

Her vil deltagerne møde Arne Hessenbruch, partner i ‘Boston Denmark Partnerships’ og underviser på MIT gennem 15 år, som vil fortælle om, hvordan man stimulerer entreprenørskab i lyset af, at fremtidens organisationer ændrer form og karakter. Herudover vil han fortælle om MITs arbejde med omverdenen, og om hvordan danske organisationer kan arbejde mere strategisk med innovation i deres egen praksis.

Efterfølgende vil der være mulighed for Q&A, før Arne vil give os en rundvisning på MIT-campus.

Teradyne er en amerikansk virksomhed, der arbejder med udvikling af elektroniske tests og industriel automation. Herudover arbejder de med robotteknologi og har lige opkøbt 2 fynske robot-virksomheder.

På virksomhedsbesøget hos Teradyne vil vi blive vist rundt i deres faciliteter og opleve, hvordan dansk og amerikansk kultur mødes, hvordan de arbejder med R&D, og hvordan de samarbejder med økosystemet omkring dem.

Reception i Harvard Club

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når du rejser med NOCA til Academy of Management, er du automatisk også inviteret til CBS’ reception i Harvard Club of Boston. Harvard Club er en eksklusiv privat klub, som blev grundlagt i 1908 af en gruppe af 22 Harvard alumni.

Klubben  har også været vært for personer som USA’s 27. præsident William Taft, Vicepræsident Dick Cheney, Elenor Roosevelt, Henry Kissinger, Robert Frost, Buckminster Fuller og John Foster Dulles.

Fun Fact: Det originale kontingent for at være medlem af klubben var $5.00 om året. Det er dog steget en del sidenhen.

 

Temaet for AOM 2019 –
Understanding the Inclusive Organization

Globale tendenser, som befolkningstilvækst, øget migration og længerevarende forventede levetid, har skabt kompositionsændringer i arbejdsstyrken, der gør oprettelsen af inkluderende organisationer vigtige for at engagere alle medarbejdere. Men andre tendenser, som f.eks. den løbende teknologiske udvikling og voksende konjunkturøkonomi, stiller spørgsmålstegn ved traditionelle begreb om beskæftigelse og dermed vedligeholdelse af sådanne organisationer. Disse tendenser fremhæver heterogeniteten af arbejdsstyrken samt udfordringer omkring folks følelse af tilhørsforhold og deres evne til fuldt ud at deltage i organisationer.

Inkluderende organisationer er åbne systemer for mulighed, hvor alle interessenter har adgang til information, ressourcer og kapacitet til fuldt ud at bidrage til deres funktion. Drevet af bred deltagelse og egenkapital, tilpasser sådanne systemer og udnytter medarbejdernes individuelle og kollektive talenter. Imidlertid indbefatter inklusive miljøer i sammenligning med organisatorisk assimilering eller kulturel isomorfisme den kognitive, sproglige, ideologiske, økonomiske og andre mangfoldighed af enkeltpersoner. I virkeligheden er alle personer og grupper værdsat i inkluderende organisationer uanset gruppemedlemskab eller status.

Udviklingen af inklusiv forretningsmæssige tilgange er et centralt mål for bæredygtig økonomisk vækst, som angivet af Den Internationale Valutafond (IMF), Gruppen Twenty (G20) og andre globale organisationer. Derudover opfordrer utallige organisationer i både udviklede og udviklingslande, såvel som på tværs af den offentlige og private sektor, til praksis og politikker, som driver alle borgernes empowerment og bidrag. Stadig er vores viden om sådanne tilgange relativt fremtrædende, da skabelsen, driften og konsekvensen af inkluderende organisationer forbliver uforskammet for både lærde og praktikere. 

For at få en sådan forståelse, kommer flere spørgsmål frem:

  • Hvad er karakteristika for inkluderende organisationer?
  • Er disse karakteristika generaliserbare på tværs af kulturer?
  • Hvordan adskiller inddragende organisationer sig fra porøse eller grænseløse organisationer?
  • Hvad er inkluderende praksis?
  • Hvad er virkningerne af integration på medarbejder-, organisatoriske eller samfundsmæssige resultater? Hvordan påvirker institutionelle eller samfundsmæssige sammenhænge organisatorisk inklusion?
  • Betydningen og indførelsen af ​​inkludering er forskellig på tværs af interessentgrupper?
  • Er der kritiske perspektiver på organisatorisk integration, der går ud over managerkulturen?
  • Hvilke metoder kan bruges til at studere inkluderende organisationer?
  • Hvordan kan vi skabe mere inkluderende læringsmiljøer?
  • Academy og Management bestræber sig på at omfavne den fulde mangfoldighed af medlemmernes baggrunde, erfaringer og ideer, er spørgsmålene og efterfølgende vores evne til at forstå inkluderende organisationer ubegrænset.

Siden AOM første gang

Siden 1951 hvor AOM’ første årsmøde blev afholdt, har verden oplevet kritiske fremskridt og udfordringer, samtidig med at den er præget af større kompleksitet og mangfoldighed. Nu har vi mere end nogensinde brug for lærde og praktikere, der kan navigere og give mening om disse spændinger ved at tænke på bred og integrerende måder. Således som vi forbereder vores årsmøde i 2019, lad os fantasifulde og vigtigere bruge vores evner og stemmer til at undersøge ledelses- og organisationsspørgsmål, der fremmer vores forståelse af den inkluderende organisation.

Vi er ved at planlægge 2 ekstradage, hvor vi skal besøge virksomheder i området. Det er naturligvis muligt at deltage udelukkende i selve konferencen, men vi håber at mange af jer vælger at blive og deltage i ekstradagene.

Info

Academy of Management: 9. – 13. august 2019

Academy of Management + ekstradagene: 14. – 15. august 2019

Priserne for AOM 2019 – Konferencen er momsfritaget

Pris for selve konferencen: 23.900 kr. (medlemspris)

Pris for konferencen + ekstradagene: 28.900 kr. (medlemspris)

Begge priser er eksklusiv flybillet tur/retur.

AOM for ikke-NOCAmedlemmer: 28.900 kr. for deltagelse i konferencen og 33.900 kr. for deltagelse i den udvidede tur med virksomhedsbesøg.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.