Kommende Aktiviteter

AOM Formøde 2015

24. juni 2015
kl. 11.00 - 12.00  

Sommeren venter lige om hjørnet, hvilket betyder at AOM konferencen i Vancouver nærmer sig.

Derfor afholder vi inden vi alle skilles for at gå på sommerferie forberedelsesmøde til AOM d. 24. juni kl 11.00 – 12.00 hos NOCA i Fiolstræde 44, 1171 København K.
Henrik Holt Larsen vil her introducere førstegangsrejsende til Academy of Management, samt præsentere Pixie-udgaven af årets AOM program på AOM formøde 2015.

Hvis du er forhindret i at deltage, men alligevel ønsker at lytte med, kan du deltage via Skype. Send en mail til noca@noca.dk med dit Skype-navn – så tilføjer vi dig.

Umiddelbart efter dette introduktionsmøde vil vi udsende Henriks Pixie udgave af programmet til alle, så I kan komme i gang med den forberedelse af jeres eget individuelle program, som alle I, der har været med før, ved skal være på plads inden konferencen starter.

Vi glæder os til at indlede konferencen sammen med jer den 24. juni og til ikke mindst at se jer alle sammen i Vancouver, hvor vi mødes første gang fredag aften den 7. August i hotellets reception kl. 18.00.

Hvornår?
24. juni 2015
Kl 11:00 – 12:00

Hvor?
Fiolstræde 44
1171 København K

 

Læs mere her om ‘Academy of Management’!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.