Kommende Aktiviteter

AOM Onboarding – online formøde

13. juni 2019
kl. 14.00 - 16.00  CET

Academy of Management 2019 – Boston

Tiden går hurtigt, og før vi får kigget os over skuldrene skal vi afsted til AOM i Boston. 

AOM kan være en jungle, med over 10.000 forskere inden for ledelse, organisation og strategi. Med mere end 2000 oplæg, workshops, præsentationer etc., kan det være svært at finde rundt i. Dette er én af grundene til, at du tager med NOCA og CBS executive til AOM. 

Introduktionsmødet d. 13. juni 2019 giver dig overblik over programmet for konferencen, debreifing samt virksomhedsbesøgene.

Du bliver introduceret til vores AOM-guide, og vil hjælper dig med at navigere i AOM’s omfattende program.

På måde får du tips og tricks til at gennemgå programmet, viden om hvilke sessioner skal man undgå samt hvilke bliver hurtigt overbooket m.m. Vi har inviteret et par erfarne AOM-deltagere som vil dele deres erfaring. Desuden kommer du til at møde vores Rikke Kristine Nielsen og Christian Tangkjær som er centrale for forankrigen af viden i vores debriefings.

 

Christine Cleemann

 

Rikke Kristine Nielsen 

M.Sc., ph.d., er lektor ved Institut for Kommunikation og Psykologi, Aalborg Universitet i København. Hun forsker i blandt andet ledelse, (virtuel) kommunikation og samarbejde i globale/internationale virksomheder samt forskningens gennemslagskraft og betydning i praksis. Hun er aktiv i både forsknings- og praksismiljøerne indenfor HR, ledelse og organisation. Hun er desuden bogaktuel med bogen ”Ledelsesdilemmaer”, og bidrager generelt til at binde forskning og praksis sammen.

Christine Cleemann

 

Christian Tangkjær

Christian har undervist på CBS’ offentligt rettede masteruddannelser i snart 20 år, han har været konsulent på lederudviklings- og organisationsudviklingsforløb i stat, regioner og kommuner, og han har ledelseserfaring fra statslige institutioner. Christians primære forskningsområde er strategisk ledelse, ledelsesprocesser og udvikling af professionelle praktikere.

Vi glæder os til at indlede konferencen sammen med jer den 13. juni – og til ikke mindst at se jer alle sammen i Boston
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.