Kommende Aktiviteter

Formøde AOM 2017

22. juni 2017
kl. 15.30 - 16.30  

Sommeren venter lige om hjørnet, hvilket betyder at AOM konferencen i Atlanta, Georgia, nærmer sig.

Derfor afholder vi forberedelsesmøde til AOM d. 22. juni kl 15.30 – 16.30 hos NOCA i Fiolstræde 44, 1171 København K.
Henrik Holt Larsen vil her introducere førstegangsrejsende til Academy of Management, samt præsentere Pixie-udgaven af årets AOM program.

Hvis du er forhindret i at deltage, men alligevel ønsker at lytte med, kan du deltage via Skype. Send en mail til noca@noca.dk med dit Skype-navn – så tilføjer vi dig. Såfremt du ikke er Skype-vant kan du med fordel have afprøvet det inden mødet.

Umiddelbart efter dette introduktionsmøde vil vi udsende Henriks Pixie udgave af programmet til alle, så I kan komme i gang med den forberedelse af jeres eget individuelle program, som alle I, der har været med før, ved skal være på plads inden konferencen starter.

Vi glæder os til at indlede konferencen sammen med jer den 22. juni – og til ikke mindst at se jer alle sammen i Atlanta.

Hvornår?
22. juni 2017
Kl 15:30 – 16:30

Hvor?
NOCA
Fiolstræde 44, 1 tv
1171 København K
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.